لیست اخبار صفحه :5
پیام تسلیت مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت شهادت آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» و هیات همراه

مهناز طاهری پور مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با انتشار پیامی شهادت آیت الله رئیسی، رئیس جمهور ملت ایران و تیم همراه را در سانحه بالگرد، تسلیت گفت.

پیام تسلیت معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت شهادت آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور دولت مردمی
سید شهیدان خدمت؛

دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران با انتشار پیامی شهادت آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور دولت مردمی و تیم همراه در سانحهٔ بالگرد حین مأموریت را تسلیت گفت.

برگزاری نشست هم‌اندیشی و هماهنگی با سوپروایزرهای آموزشی بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران
جلسه هم‌فکری گروه آموزش ضمن خدمت با سوپروایزرهای آموزشی؛ به‌عنوان بازوی اجرایی در برگزاری دوره‌ها

در اجرای طرح توانمندسازی کارمندان خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران، نشست هم‌اندیشی (هم‌فکری) و هماهنگی با سوپروایزرهای آموزشی بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

پیام تبریک معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت میلاد باسعادت امام رضا (ع)
سالروز فرستادن هشتمین فرشته امامت به زمین خجسته باد

دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی میلاد عالم آل محمد، هشتمین حجت سرمد، نگین درخشان وطن، السلطان ابا الحسن، حضرت رضا (ع) را به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران تبریک و تهنیت گفت.

حماسه‌ای از عمران و آبادانی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران، نه تنها در عرصه‌های آموزش، پژوهش، بهداشت، درمان و فناوری سلامت در کشور پیشرو است، بلکه در مسیر توسعه و نوسازی ساختار فیزیکی نیز با اجرای 70 پروژه عمرانی انجام شده یا در حال انجام و با زیربنایی حدود 700 هزار متر مربع، رکوردی قابل توجه به ثبت رسانده است. از این 700 هزار متر مربع پروژه عمرانی در حال اجرا حدود 250 هزار متر مربع طی دوسال و نیم تا 3 سال گذشته به بهره برداری رسیده است. امروز می توانیم با قاطعیت به این فعالیت ها ببالیم که هیچ پروژه عمرانی بلاتکلیفی در دانشگاه نیست و همه پروژه ها تعیین تکلیف شده است.

برگزاری تور یکروزه «غار علیصدر- همدان» برای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران در خرداد و تابستان 1403
اعلام سهمیه های تور در سامانه جامع رفاهی جهت رزرو و شرکت در قرعه کشی

همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از حصول اطمینان قطعی از شرکت در تور به منظور رزرو و شرکت در قرعه‌کشی باید از تاریخ صدور بخشنامه تا یکشنبه 6 خرداد 1403به سامانه رفاهی، بخش تور تفریحی "منوی اقدامات رزرو تور "مراجعه کنند.

راهنمای استفاده از اپلیکیشن اوانو
اوانو؛ خدمات یکپارچه مدیریت زندگی

راهنمای استفاده از اپلیکیشن اوانو

با نصب اپلیکیشن اوانو به‌آسانی می‌توانید تراکنش‌های روزمره‌ را انجام دهید و از انواع خدمات مالی، اپراتوری، بانکی، سفر و گردشگری، سلامتی، شهروندی، بیمه و.... استفاده کنید.

چهارمین نشست شورای مشورتی معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

چهارمین نشست شورای مشورتی معاونت توسعه در سال 1403 با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران برگزار شد.

انعقاد قرارداد با شرکت فروشگاه های اتکا (حکمت کارت)
ثبت درخواست صدور حکمت کارت برای بهره مندی همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران

انعقاد قرارداد با شرکت فروشگاه های اتکا (حکمت کارت)

ثبت درخواست صدور حکمت کارت از طریق سامانه رفاهی بخش " سایر تسهیلات رفاهی" با پرداخت مبلغ 100 هزار ریال هزینه صدور کارت فراهم شد.