لیست اخبار صفحه :2
حضور فعال دانشگاه علوم پزشکی تهران در نهمین کنگره تخصصی و ششمین کنگره بین‌المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات
برپایی غرفه‌ای از توانمندی‌ها و دستاوردهای عمرانی دانشگاه

در حاشیه نهمین کنگره تخصصی و ششمین کنگره بین‌المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات که ۱۷ و ۱۸ مهر ۱۴۰۳ در سالن همایش‌های رازی برگزار شد؛ دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان نخستین و تنها دانشگاه در سطح ملی غرفه داشت.

تأکید مدیر نظارت و توسعه امور عمومی بر مدیریت زنجیره تأمین در دانشگاه علوم پزشکی تهران
برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت زنجیره تأمین در دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارگاه آموزشی و حضوری مدیریت زنجیره تأمین در راستای «توانمندسازی و حرفه‌مندی کارکنان واحد تدارکات، کارپردازی‌های انبار و امور مالی» واحدهای تابعه به همت مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی و با همکاری گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان در سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

نقش بی‌بدیل دانش حقوقی در ارتقای خدمات مدیران
همایش حقوقی قطب ۱۰ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

نقش بی‌بدیل دانش حقوقی در ارتقای خدمات مدیران

دکتر سید رضا رئیس کرمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در همایش حقوقی قطب ۱۰ بر ضرورت تداوم ارائه آموزش‌های حقوقی به همه مدیران تأکید کرد و گفت: با داشتن سواد علمی، حقوقی، سلامت و... با چالش‌های کمتری در سطح جامعه روبرو خواهیم بود.

تأکید دکتر رامین رحیم نیا بر استقرار فرایندهای بهبودیافته
ارائه گزارش پیشرفت پروژه طراحی و بهبود فرایندهای معاونت توسعه

تأکید دکتر رامین رحیم نیا بر استقرار فرایندهای بهبودیافته

نشست «گزارش پیشرفت پروژه طراحی و بهبود فرایندهای معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران» با حضور دکتر رامین رحیم نیا برگزار شد.

فرم نظرسنجی خدمات رفاهی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران
با تکمیل فرم نظرسنجی رفاهی؛ ارائه خدمات مطلوب و شایسته در شان کارکنان

فرم نظرسنجی خدمات رفاهی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران

همکاران خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران، با تکمیل فرم نظرسنجی خدمات رفاهی به ما در طراحی و اجرای برنامه های آتی رفاهی دانشگاه یاری رسانید.

مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی با کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران دیدار عمومی داشت

در راستای طرح تکریم ارباب‌رجوع، بررسی مسائل، مشکلات کارکنان در حوزه اداری دانشگاه دیدار عمومی و حضوری علیرضا عرب یارمحمدی مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با توجه به درخواست های مکرر با کارکنان صورت گرفت.

پیام تسلیت معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت شهادت مظلومانه سیدالشهدای مقاومت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان

دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران در پیامی شهادت مظلومانه سیدالشهدای مقاومت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان را به پیشگاه حضرت ولیعصر صاحب‌الزمان (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنه‌ای، آزادگان جهان، ملت‌های مسلمان و بخصوص مردم مظلوم لبنان و فلسطین تبریک و تسلیت گفت.