انتصاب محسن فتح اله به سمت سرپرست معاون مدیریت رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر عباس مزینانی مدیر رفاه و سلامت کارکنان در حکمی محسن فتح اله را به سمت سرپرست معاون مدیریت رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب کرد.
انتصاب علیرضا تکلو به سمت معاون مدیریت برنامه ریزی منابع مالی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر کامبیز مرادزاده مدیر برنامه ریزی منابع مالی، بودجه و پایش عملکرد در حکمی علیرضا تکلو را به سمت معاون مدیریت برنامه ریزی منابع مالی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب کرد.
برگزاری جلسه کمیته کارشناسان منتخب دانشگاه علوم پزشکی تهران
جلسه کمیته کارشناسان منتخب دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور اعضای منتخب کمیته تشکیل شد
جلسه کمیته کارشناسان منتخب با حضور اعضای منتخب و کارشناسان امور قراردادها در دفتر مدیریت پشتیبانی، نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
ایمپلنت تک واحدی
در بسیاری مواقع یکی از دندان ها دچار پوسیدگی یا آسیب شدید می شود. بدین جهت برای جلوگیری از آسیب به سایر دندان ها آن را می کشند و سپس یک ایمپلنت دندان جایگزین آن می کنند. به این روش کاربردی و مؤثر برای حفظ کیفیت لثه، استخوان فک و زیبایی دندان ها ایمپلنت تک دندان گفته می شود.
بریچ متکی به دندان
بریچ متکی به دندان (Tooth-Supported Bridge) یک نوع پروتز ثابت دندانی است که برای جایگزینی یک یا چند دندان از دست رفته استفاده میشود. در این نوع بریج، دندانهای مجاور فضای خالی (دندانهای پایه) به عنوان تکیهگاه برای نگه داشتن دندان مصنوعی (پونتیک) که جای دندان از دست رفته را پر میکند، عمل میکنند.
بریج متکی به ایمپلنت
نوعی درمان جایگزین دندانهای از دست رفته است که در آن دو ایمپلنت در دو سمت ناحیه بی دندانی گذاشته شده و دندان سوم که در وسط قرار دارد و پونتیک نامیده می شود به دو ایمپلنت مجاورش متصل یا اصطلاحا بریج می شود.
مراحل ایمپلنت دندان
دریافت ایمپلنت دندان چیزی بیش از چسباندن دندان های مصنوعی در دهان شماست. ایمپلنت نوعی درمان دندانپزشکی است که به جراحی نیاز دارد. اگر با دنیای دندانپزشکی آشنا نیستید، ممکن است در مورد روش انجام ایمپلنت دندان اطلاعات نداشته باشید. در صورت نیاز به انجام مواردی مانند پیوند استخوان و یا لیفت سینوس مراحل انجام ایمپلنت دندان کمی متفاوت است . بصورت کلی مراحل انجام ایمپلنت دندان به شکل زیر می باشد: معاینه و تعیین نوع و تعداد ایمپلنت به همراه هزینه در صورت احتیاج، کشیدن دندان در این مرحله از درمان میباشد. جراحی و نصب پایهی ایمپلنت طراحی چاهک لثهای برای گذاشتن لبهی روکشها در زیر لثه، جهت پیشگیری از وارد شدن مواد غذایی به زیر ایمپلنت انتخاب رنگ، قالبگیری و ارسال قالب به لابراتور
اطلاعیه شماره چهار
تبریک به مناسبت 23 فروردین روز دندانپزشک
راهاندازی مجدد وعده شام باشگاه رفاهی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران
معاونت توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای ارائه خدمات مطلوب در شان خانواده بزرگ دانشگاه نسبت به راهاندازی مجدد وعده شام باشگاه رفاهی اقدام کرده است.
نخستین نشست شورای معاونت توسعه و مدیریت برنامهریزی منابع در سال 1404
تداوم «حس همدلی» در دانشگاه علوم پزشکی تهران
نخستین نشست شورای مشورتی معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران با محوریت «ارائه برنامههای مدیریتهای تحت پوشش معاونت توسعه» و با تأکید بر تداوم «حس همدلی» و ارائه راهکارهای مؤثر برای بهبود وضعیت موجود و رفع چالشها برگزار شد.