در نشست بررسی روند پیشرفت پروژه ملی بیمارستان شریعتی نوین بر سرعت عمل و تسریع در اجرای کارها تاکید ویژه شد
در نشست مدیریتی پروژه ملی بیمارستان شریعتی نوین که دوشنبه 12 آبان 1404 برگزار شد، دکتر حمید چوبینه، معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران از نزدیک در جریان پیشرفت پروژه قرار گرفت و خواستار سرعت بخشیدن به عملیات شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حمید چوبینه در این نشست که در محل پروژه تشکیل شد با اشاره به اینکه باید سرعت کار را افزایش دهیم؛ گفت: «با حضور مستمر در پروژه سعی داریم روح تازه ای در آن دمیده شود.»
وی افزود: «مدیریت فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی باید سرعت کار در پروژه را در تعامل با پیمانکار و مشاور با نظارت دقیق و به طور مستقیم پیگیری کند؛ امید داریم با این ساختار تا پایان سال این پروژه آماده بهرهبرداری شود.»
وی با توجه به پیگیری شخص وزیر محترم بهداشت از روند اجرایی پیشرفت پروژه؛ خاطر نشان کرد: «برگزاری منظم این نشستها با محوریت همافزایی بین مدیریت پروژه، مشاوران و پیمانکاران میتواند به بهبود فرآیندها، رفع موانع و نهایتاً تسریع در اجرای پروژه کمک کند.»
سپس دکتر احمدرضا جمشیدی، مدیر پروژه، با تشکر از حضور فعال و پیگیری مستمر معاون توسعه دانشگاه، ابراز امیدواری کرد که با افزایش سرعت و دقت در کارها، به زودی پروژه به بهرهبرداری برسد.
پس از آن، مهندس صفاالدین نیازمند، ناظر پروژه، با اشاره به بازنگری در ساختار پرداخت و تعیین تکلیف کارهای باقی مانده، نکاتی مطرح کرد.
در خاتمه، دکتر حمید چوبینه، معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعطای لوح تقدیر، از زحمات مهندس صفاالدین نیازمند و مهندس ناصر میرزاده، که در این مدت منابع مالی اجرای پروژه از محل وام ارزی بانک توسعه اسلامی تامین می گردید، قدردانی و تاکید کرد که حداکثر ظرف مدت 3 ماه نسبت به تهیه گزارش پروژه برای ارائه به بانک توسعه اسلامی برابر با مفاد قرارداد فیما بین دانشگاه و آن بانک اقدام نمایند.
ارسال نظر