• تاریخ انتشار : 1404/02/01 - 15:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 298
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید مدیر پشتیبانی، نظارت و توسعه امور عمومی از آشپزخانه صنعتی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) و آشپزخانه مرکزی معاونت فرهنگی و دانشجویی

دکتر وحید توانا مدیر پشتیبانی نظارت و توسعه امور عمومی به همراه دکتر محمدی مشاور معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع و تیم کارشناسی همراه از آشپزخانه صنعتی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و آشپزخانه مرکزی کوی بازدید کردند.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ با هدف بررسی و ارتقای خدمات تغذیه ای به واحدهای تابعه دانشگاه، 27 فروردین 1404، دکتر وحید توانا مدیر پشتیبانی، نظارت و توسعه امور عمومی به همراه دکتر محمدی مشاور معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع و تیم کارشناسی همراه از آشپزخانه صنعتی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) و آشپزخانه مرکزی کوی دانشگاه بازدید و به بررسی مسائل و مشکلات موجود و ارائه راهکار های کاربردی جهت رفع آن پرداختند.
دکتر توانا با تقدیر از تلاش های کارکنان واحدهای تغذیه دانشگاه، گفت: با توجه به اهمیت حیاتی فرآیند تهیه و توزیع غذای کارکنان، دانشجویان و بیماران از مرحله طبخ تا توزیع، حل مشکلات موجود در اولویت کاری مسئولان قرار خواهد گرفت.
وی همچنین بر عزم جدی مسئولان دانشگاه جهت بهبود مستمر کیفیت خدمات تغذیه ای و تأمین رضایت کارکنان، دانشجویان و بیماران تأکید و تصریح کرد: چنین بازدیدهای دوره ای در راستای سیاست های کلان دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور ارتقای کیفیت خدمات رفاهی و حمایتی بوده و دانشگاه متعهد است با بهره گیری از نظرات کارشناسی و تخصیص منابع لازم، گام های مؤثری در جهت ارتقای وضعیت تغذیه واحدهای تابعه بردارد.
در این بازدید دکتر رجبی مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت دانشجویی و دکتر حبیبی مدیر امور دانشجویی، تیم بازدید کننده را همراهی نمودند. 

  • کد خبر : 295533
خانم  علیان
تهیه کننده:

خانم علیان

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu