بازدید مدیر پشتیبانی، نظارت و توسعه امور عمومی از آشپزخانه صنعتی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) و آشپزخانه مرکزی معاونت فرهنگی و دانشجویی
دکتر وحید توانا مدیر پشتیبانی نظارت و توسعه امور عمومی به همراه دکتر محمدی مشاور معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع و تیم کارشناسی همراه از آشپزخانه صنعتی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و آشپزخانه مرکزی کوی بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ با هدف بررسی و ارتقای خدمات تغذیه ای به واحدهای تابعه دانشگاه، 27 فروردین 1404، دکتر وحید توانا مدیر پشتیبانی، نظارت و توسعه امور عمومی به همراه دکتر محمدی مشاور معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع و تیم کارشناسی همراه از آشپزخانه صنعتی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) و آشپزخانه مرکزی کوی دانشگاه بازدید و به بررسی مسائل و مشکلات موجود و ارائه راهکار های کاربردی جهت رفع آن پرداختند.
دکتر توانا با تقدیر از تلاش های کارکنان واحدهای تغذیه دانشگاه، گفت: با توجه به اهمیت حیاتی فرآیند تهیه و توزیع غذای کارکنان، دانشجویان و بیماران از مرحله طبخ تا توزیع، حل مشکلات موجود در اولویت کاری مسئولان قرار خواهد گرفت.
وی همچنین بر عزم جدی مسئولان دانشگاه جهت بهبود مستمر کیفیت خدمات تغذیه ای و تأمین رضایت کارکنان، دانشجویان و بیماران تأکید و تصریح کرد: چنین بازدیدهای دوره ای در راستای سیاست های کلان دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور ارتقای کیفیت خدمات رفاهی و حمایتی بوده و دانشگاه متعهد است با بهره گیری از نظرات کارشناسی و تخصیص منابع لازم، گام های مؤثری در جهت ارتقای وضعیت تغذیه واحدهای تابعه بردارد.
در این بازدید دکتر رجبی مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت دانشجویی و دکتر حبیبی مدیر امور دانشجویی، تیم بازدید کننده را همراهی نمودند.
ارسال نظر