• تاریخ انتشار : 1403/03/08 - 13:39

کارگاه کمیسیون حقوقی در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

به میزبانی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران «کارگاه کمیسیون حقوقی» به همت مدیریت امور حقوقی دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، کارگاه کمیسیون حقوقی با حضور حسام قدیمی مدیر امور حقوقی دانشگاه، دکتر شهرزاد غیاثوندیان رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، وکلا، مشاورین و کارشناسان حقوقی واحدهای تابعه، ۸ خرداد ۱۴۰۳ در سالن ریاست دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
موضوعات مطرح شده در این کمیسیون بحث‌وبررسی پیرامون قانون تخلفات اداری بود که توسط قدیمی مدیر امور حقوقی دانشگاه مطرح و توضیحات جامعی ارائه شد.
در ادامه دکتر غیاثوندیان توضیحاتی در خصوص چالش‌های حقوقی موجود به‌ویژه مشکلات مربوط با شهرداری و اختصاص بخشی از محوطه دانشکده برای احداث مترو مدافعان سلامت مطرح کرد.
سپس دکتر آقاجانلو بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب تهران به طرح بحث در خصوص ارائه راهکارهایی به طور خاص جهت مشکلات مطروحه از سوی ریاست دانشکده پرستاری و مامایی پرداخت و نکاتی در خصوص مسئولیت‌های مربوط در بخش‌های مختلف که در موضوع نقش داشتند را ارائه کرد.
  • گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,اخبار مدیریت امور حقوقی,ویژه دانشگاه