• تاریخ انتشار : 1402/08/20 - 13:13

کارگاه آموزش حضوری هشت درس شاد زیستن در زندگی زناشویی برگزار شد

در راستای «نیازسنجی آموزشی صورت‌گرفته و تقویت مهارت‌های زندگی کارکنان» کارگاه آموزش حضوری «هشت درس شاد زیستن در زندگی زناشویی» برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، کارگاه‌ آموزشی «هشت درس شاد زیستن در زندگی زناشویی» 20 آبان ۱۴۰۲ به‌صورت حضوری در سالن g5  سازمان مرکزی توسط گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه برگزار شد.
دکتر مهتاب بیات ریزی روان‌شناس و مدرس کارگاه «هشت درس شاد زیستن در زندگی زناشویی» مطالبی را در خصوص نیازهای اساسی؛ بقا و زنده‌ماندن، سرگرمی، عشق و تعلق خاطر، آزادی و قدرت  و راه‌های شاد زیستن در زندگی زناشویی و... ارائه داد.
توضیح اینکه تمامی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران امکان شرکت در کارگاه‌های حضوری ستاد مرکزی را دارند و این کارگاه‌ها دارای امتیاز آموزش ضمن خدمت کارکنان است.

• گروه خبری : اخبار معاونت