• تاریخ انتشار : 1403/07/14 - 15:19

پیرو اعلام سهمیه تسهیلات بانک قرض الحسنه رسالت و مهرایران

قرعه کشی تسهیلات بانکی در مرحله دوم سال 1403 انجام شد

نتایج قرعه کشی از طریق ارسال پیامک و دسترسی شخصی کارکنان در سامانه جامع رفاهی به برندگان اطلاع رسانی شده است.

قرعه کشی تسهیلات بانکی در مرحله دوم سال 1403 انجام شد

به اطلاع همکاران محترم می رساند پیرو اعلام سهمیه تسهیلات بانک قرض الحسنه رسالت و مهرایران در مرحله دوم ۱۴۰۳، قرعه‌کشی این تسهیلات انجام شده است.
آخرین مهلت تکمیل مدارک جهت دریافت  وام تا ۱۵ آذرماه.

در خصوص تسهیلات بانک قرض الحسنه رسالت:

برندگان تسهیلات بانک قرض الحسنه رسالت می بایست ابتدا نسبت به افتتاح حساب به صورت اینترنتی که نحوه انجام آن در سایت اداره رفاه و تعاون بارگذاری شده اقدام نمایند.

اعتبار سنجی به صورت گروهی از طریق دانشگاه و سامانه امرآت انجام خواهد شد و نتیجه از طریق پیامک به اطلاع افراد خواهد رسید.

برندگان می بایست فقط نسبت به افتتاح حساب اقدام نموده و تا قبل از دریافت پیامک سامانه امرآت اقدام دیگری انجام ندهند.

در خصوص تسهیلات بانک قرض الحسنه مهرایران:

پس از انتقال امتیاز برندگان این مرحله توسط مدیریت امور مالی دانشگاه به بانک قرض الحسنه مهرایران (پس از انتقال امتیاز اطلاع رسانی خواهد شد)، برندگان می‌بایست جهت دریافت تسهیلات طبق دستورالعمل اطلاع رسانی شده در سایت اقدام نمایند.

ورود به سامانه جامع رفاهی

شرایط اعطای تسهیلات بانک قرض الحسنه رسالت