شروع سومین دوره سوپروایزر در نقش کوچ
سومین دوره «سوپروایزر در نقش کوچ» باهدف توسعه فردی و سازمانی سوپروایزرهای بیمارستانهای دانشگاه باتوجهبه نقش کلیدی آنها در نقش رهبری و مدیریتی ایشان توسط مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه از 25 فروردین 1404 آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکی از اولویت های اصلی معاونت توسعه، توجه به کیفیت زندگی کاری و شخصی همکاران این دانشگاه به خصوص کادر پرستاری به عنوان یکی از ارکان کلیدی منابع انسانی این دانشگاه است.
برگزاری دوره های کوچینگ برای سوپروایزرهای پرستاری به عنوان یکی از برنامه های اصلی در راستای ارتقا بهبود کیفیت کاری و تعادل کار و زندگی در حوزه نظام سلامت، اهمیت ویژه ای دارد. این دوره ها نه تنها به تقویت مهارت های مدیریتی و رهبری سوپروایزرها کمک می کند، بلکه به دانشگاه این امکان را می دهد که با رویکردهای نوین و موثر، در بهبود کیفیت زندگی گروه پرستاری با دیدگاه های جدید گام بردارد.
کوچینگ به عنوان یک رویکرد نوین در آموزش و یادگیری در کشورهای توسعه یافته به سرعت در حال فراگیر شدن است، این روش براساس اصول فردمحوری و توانمندسازی یادگیرندگان بنا شده و به آنها کمک می کند تا با شناسایی نقاط قوت و ضعف خود، اهداف مشخصی را تعیین کرده و به آنها دست یابند.
مطالعات جهانی نشان داده اندکه کوچینگ می تواند به افزایش انگیزه، اعتماد به نفس، خود آگاهی و ارتقا توانمندی های یادگیرندگان منجر شود؛ سرفصل های این دوره که به صورت بومی سازی شده برای سوپروایزرهای دانشگاه علوم پزشکی تهران طراحی شده، نه تنها در بهبود شرایط کاری سوپروایزرها به عنوان نیروهای کلیدی تاثیر می گذارد بلکه، با ایجاد رویکردهای سازنده در هدایت و الهام بخشی تیم های کاری، ایجاد فضای امن و بهبود ارتباطات کاری موثر، تلاش برای ارتقا توانایی های قابل بهبود، رفع تعارضات با رویکرد حل مسئله در تمام سطوح گروه مدیریتی، فرهنگ یادگیری و ایجاد فضای مثبت در رشد و توسعه فردی و حرفه ای این گروه ایجاد می شود.
بهبود و توسعه فردی پرستاران تاثیر مستقیمی نیز بر خانواده های ایشان به عنوان خانواده بزرگ دانشگاه خواهد داشت. بنابر همفکری های معاونت توسعه و معاونت درمان، درخصوص برگزاری دوره های آموزشی متناسب با نیازهای سوپروایزر، کانون های توسعه برای گروه هدف سوپروایزرهای در حال برگزاری بوده و دوره سوپروایزر در نقش کوچ براساس نتایج کانون ها و برای افرادی که سوپروایزرهایی که تاکنون در این کانون ها حضور داشتند آغاز شده است.
این دوره توسط مدرسه بین المللی کوچینگ ویز خاورمیانه در 4 ماژول اجرا می شود؛ به طور کلی برگزاری دوره سوپروایزر در نقش کوج، نه تنها به رشد و توسعه فردی مدیران کمک می کند بلکه با یادگیری های آبشاری و فراگیری آن در سطح بیمارستان های دانشگاه به ارتقا فرهنگ سازمانی می انجامد.
ارسال نظر