• تاریخ انتشار : 1402/09/05 - 14:07

برگزاری نشست شورای مشورتی معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه

تأکید دکتر رامین رحیم نیا بر ارائه مدلی استاندارد برای مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه

نشست شورای مشورتی معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه با محوریت «راه‌اندازی سیستم نظرسنجی pors line و نتایج نهایی ارزیابی مدیران بیمارستان‌ها بر اساس شاخص و به تفکیک مدیریت در 6 ماه اول سال 1402» با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، جلسه کاری گزارش عصرگاهی (evening report) شنبه 4 آذر ۱۴۰۲ در سالن شورای معاونت توسعه برگزار شد.
دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید به اینکه باید برای حوزه مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی مدلی استاندارد تعریف کنیم؛ گفت: ارائه الگوی مناسب و استاندارد به‌عنوان ابزاری قوی می‌تواند به موفقیت سازمان منجر شود و عملکرد ارزشمندی را رقم بزند.
در ادامه مهندس امیرحسین سرمدی مشاور اقتصادی معاونت توسعه در خصوص راه‌اندازی سیستم نظرسنجی pors line و دکتر کامبیز مراد زاده مدیر برنامه‌ریزی منابع مالی و بودجه دانشگاه گزارشی در زمینه نتایج نهایی ارزیابی مدیران بیمارستان‌ها بر اساس شاخص و به تفکیک مدیریت در 6 ماه اول سال 1402ارائه دادند.
سپس باتوجه‌ به موارد مطرح شده مدیران ستادی معاونت توسعه نظرات خود را بیان کردند.

• گروه خبری : اخبار معاونت