• تاریخ انتشار : 1403/07/24 - 12:01

برگزاری کارگاه آموزشی و حضوری «تکنیک‌های ذهن‌آگاهی» در دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری کارگاه آموزشی و حضوری «تکنیک‌های ذهن‌آگاهی» به همت گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، کارگاه آموزشی و حضوری «تکنیک‌های ذهن‌آگاهی» به همت گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران ۲۲ مهر ۱۴۰۳ در سالن G۵ سازمان مرکزی برگزار شد؛ کارگاه فوق در ۸ جلسه به‌صورت منظم و هفتگی یکشنبه‌ها برگزار می‌شود.
فریبا اکبری روان‌شناس و مدرس کارگاه در خصوص مهارت خودآگاهی (عمومی و خصوصی)، مهارت‌های زندگی، بررسی خطاهای شناختی، توجه به آگاهی ذهن، توجه به افکار و احساسات، شناسایی دنیای پیرامون خودمان، آیا می‌دانید که ذهن‌آگاهی به چه معنی است و چه کارکردی دارد؟ مطالعات نشان داده که ذهن‌آگاهی موجب تقویت تمامی جنبه‌های زندگی می‌شود؛ اما چرا و چگونه؟ و.... مطالبی را مطرح کرد.
توضیح اینکه کارگاه آموزشی و حضوری «تکنیک‌های ذهن‌آگاهی» برای شرکت‌کنندگان امتیاز آموزش ضمن خدمت داشت.
  • گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,مطالب آموزشی مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی,ویژه دانشگاه