• تاریخ انتشار : 1403/05/28 - 13:00

برگزاری کارگاه «آموزش گزارش‌گیری از سیستم پرسنلی» در دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارگاه حضوری «آموزش گزارش‌گیری از سیستم پرسنلی» به همت گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، کارگاه حضوری «آموزش گزارش‌گیری از سیستم پرسنلی» شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ در سالن G۵ سازمان مرکزی برای همه رؤسای امور اداری، کارشناسان امور اداری و کارگزین‌ها که دسترسی به سیستم پرسنلی چارگون دارند، باهدف کلی؛ آموزش تهیه گزارش‌های کلی کارکنان، احکام و... از سیستم پرسنلی چارگون با فیلترهای مختلف جهت تهیه گزارش‌های مدیریتی، استفاده از نرم‌افزار اکسل به‌عنوان ابزاری جهت آماده‌سازی، مرتب‌سازی و پاک‌سازی داده‌های استخراج شده از سیستم پرسنلی جهت افزایش دقت و کاهش درصد خطا و تهیه گزارش‌های مدیریتی تشکیل شد.
مهندس اکرم محمدی‌نژاد به‌عنوان مدرس کارگاه در خصوص؛ آموزش انواع گزارش‌ها در سیستم پرسنلی شامل "گزارش‌های پیشرفته پرسنلی"، "گزارش‌های پیشرفته حکم" ، "گزارش‌های پیشرفته تاریخچه شغلی" ، "گزارش‌های query پایه" و... به همراه مثال‌های کاربردی مطالبی را بیان کرد.
در ادامه کارگاه با تهیه خروجی اکسل از گزارش‌های نرم‌افزار پرسنلی، مرتب‌سازی، فیلترینگ، تابع vlookup، قابلیت pivot table و... در نرم‌افزار اکسل آموزش داده شد.
توانمندسازی کارکنان جهت تهیه گزارش‌های مختلف باتوجه‌به نیاز واحد و مدیران، آماده‌سازی داده‌های مستخرج از پرسنلی در نرم‌افزار اکسل جهت تهیه گزارش‌های موردنیاز و همچنین در صورت نیاز جهت ورود به نرم‌افزارهای مختلفی نظیر Power Bi ، Qlik View و... از اهداف ویژه کارگاه حضوری «آموزش گزارش‌گیری از سیستم پرسنلی» بود.

• گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,مطالب آموزشی مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی,ویژه دانشگاه