• تاریخ انتشار : 1402/07/29 - 14:23

کارگاه آموزش حضوری تجربه تولید فیلم آموزشی با Camtasia برگزار شد

در راستای «نیازسنجی آموزشی صورت‌گرفته و تقویت مهارت‌های تولید محتوا کارکنان» کارگاه آموزش حضوری تجربه تولید فیلم آموزشی با Camtasia برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، توسط گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه در راستای سلسله کارگاه‌های آموزشی حضوری با عنوان کارگاه «آموزش حضوری تجربه تولید فیلم آموزشی با Camtasia در 29 مهر 1402 در سالن G۶ سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
ندا کریم و زهرا عبادی مدرس کارگاه آموزش حضوری تجربه تولید فیلم آموزشی با Camtasia بودند و مباحثی از جمله؛ ویرایش فیلم و صدا، اضافه‌کردن افکت و متن، فیلم‌برداری از صفحه‌نمایش ارائه دادند.
توضیح اینکه تمامی کارگاه‌های آموزشی حضوری معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع داری امتیاز آموزش ضمن خدمت کارکنان است.
  • گروه خبری : اخبار معاونت