• تاریخ انتشار : 1402/10/13 - 08:28

پیام تبریک معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه به مناسبت میلاد باسعادت اسوه تمام‌عیار مکارم و قله رفیع فضائل صدیقه کبری، حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها)

دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی سالروز ولادت ام‌ابیها مادر امامت، همسر ولایت و دخت نبوت را خدمت فرزند برومندش امام عصر عجل‌الله تعالی فرجه الشریف بر تمامی دوستداران حضرتش مخصوصاً بانوان بزرگوار تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن پیام به شرح زیر است: میلاد فرخنده و باسعادت اسوه تمام‌عیار مکارم و قله رفیع فضائل صدیقه کبری، حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) و هفتهٔ بزرگداشت مقام زن و روز مادر را به همه مادران تبریک و تهنیت می‌گویم.
حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها دختر پیامبر اسلام محمد بن عبدالله و خدیجه بنت خویلد است. ایشان در بیستم جمادی‌الثانی سال پنجم پس از بعثت در مکه مکرمه به دنیا آمد. حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها یکی از پنج بانوی قدسی تاریخ جهان به شمار می‌رود و جایگاه بسیار رفیعی در دین اسلام دارد.
آن حضرت القاب زیادی داشته که می‌توان به صدّیقه، محدّثه، بتول، سیده نساء العالمین، منصوره، طاهره، مطهّره، زکیّه، مبارکه، راضیه و مرضیه اشاره کرد و از کنیه‌های ایشان می‌توان این موارد را برشمرد: امّ‌ابیها، ثامن‌الائمه، ام‌الحسن، ام‌الحسین و ام‌المحسن.
میلاد فرخنده دخت نبی اکرم ( ص) را به همه بانوان تلاشگر و خدوم خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک می‌گویم.
دکتر رامین رحیم نیا
معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه