• تاریخ انتشار : 1403/05/29 - 12:59

مرحله دوم ثبت نام همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران از«پلتفرم ورزشی سلفیت» در سال 1403 آغاز شد

در راستای توسعه تسهیلات رفاهی در حوزه ورزش و سلامت کارکنان دانشگاه و ایجاد شرایط لازم برای افزایش تحرک و پویایی پرسنل، مرحله دوم ثبت نام همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1403 از«پلتفرم ورزشی سلفیت» آغاز شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، در راستای توسعه تسهیلات رفاهی در حوزه ورزش و سلامت کارکنان و ایجاد شرایط لازم برای افزایش تحرک و پویایی پرسنل، با عنایت به انعقاد قرارداد با شرکت آرمان گستر تندرستی عصر نوین جهت بهره مندی همکاران از «پلتفرم ورزشی سلفیت»، مرحله دوم ثبت نام متقاضیان در سال 1403 با شرایط ذیل آغاز شده است.
- همکاران محترم برای برخورداری از خدمات فوق باید به سامانه رفاهی بخش "سایر تسهیلات رفاهی" مراجعه کنند.
- مهلت ثبت درخواست از تاریخ صدور بخشنامه تا پایان وقت اداری چهارشنبه 7 شهریور 1403 است.
- به منظور ثبت درخواست، متقاضیان باید مبلغ یک میلیون ریال از طریق درگاه اینترنتی سامانه پرداخت کنند، پس از نهایی شدن ثبت نام مبلغ چهار میلیون ریال نیز از سوی دانشگاه (جمعاً به مبلغ پنج میلیون ریال) شارژ استفاده از تخفیفات مراکز طرف قرارداد شرکت فوق اعمال خواهد شد.
- اعتبار متقاضیانی که در مرحله قبل ثبت نام کرده و تاکنون از خدمات فوق استفاده نکرده اند به مرحله بعد انتقال داده خواهد شد.
- با توجه به اینکه پس از پایان مهلت تعیین شده از طرف شرکت فوق به افرادی که ثبت نام کرده اند  پیامک ارسال خواهد شد. قبل از ثبت نام قطعی نسبت به بررسی و در صورت لزوم اصلاح شماره موبایل درج شده در سامانه رفاهی خود اقدام کنید.
- دستورالعمل نحوه استفاده از خدمات پلتفرم فوق و مجموعه‌های ورزشی طرف قرارداد در سایت اداره رفاه و تعاون بارگذاری شده است.

-    همکاران محترم برای برخورداری از خدمات فوق باید به سامانه رفاهی بخش "سایر تسهیلات رفاهی" مراجعه کنند.
-    مهلت ثبت درخواست از تاریخ صدور بخشنامه تا پایان وقت اداری چهارشنبه 7 شهریور 1403 است.
-    به منظور ثبت درخواست، متقاضیان باید مبلغ یک میلیون ریال از طریق درگاه اینترنتی سامانه پرداخت کنند، پس از نهایی شدن ثبت نام مبلغ چهار میلیون ریال نیز از سوی دانشگاه (جمعاً به مبلغ پنج میلیون ریال) شارژ استفاده از تخفیفات مراکز طرف قرارداد شرکت فوق اعمال خواهد شد.
-    اعتبار متقاضیانی که در مرحله قبل ثبت نام کرده و تاکنون از خدمات فوق استفاده نکرده اند به مرحله بعد انتقال داده خواهد شد.
-    با توجه به اینکه پس از پایان مهلت تعیین شده از طرف شرکت فوق به افرادی که ثبت نام کرده اند  پیامک ارسال خواهد شد. قبل از ثبت نام قطعی نسبت به بررسی و در صورت لزوم اصلاح شماره موبایل درج شده در سامانه رفاهی خود اقدام کنید.
-    دستورالعمل نحوه استفاده از خدمات پلتفرم فوق و مجموعه‌های ورزشی طرف قرارداد در سایت اداره رفاه و تعاون به نشانیhttps://refahi.tums.ac.ir  بارگذاری شده است.

• گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,اخبار اداره رفاه و تعاون,ویژه دانشگاه