• تاریخ انتشار : 1402/08/27 - 14:25

برگزاری کارگاه توانمندسازی رابطین و مددکاران در حوزه فن بیان و متقاعدسازی در حوزه خیرین سلامت

کارگاه توانمندسازی رابطین و مددکاران با محوریت «فن بیان و متقاعدسازی» در حوزه خیرین سلامت تشکیل شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، با مشارکت خیرین سلامت کارگاه «فن بیان و متقاعدسازی در حوزه خیرین» با حضور رابطین خیرین بیمارستان‌ها و واحدهای مربوطه برگزار شد.
در ابتدا دکتر زهرا حسینی تبار مدیر مشارکت‌های مردمی و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران پیرامون جذب خیرین و حضور آنان در واحد به‌عنوان یاری‌دهنده در عرصه‌های موردنیاز تأکید کرد.
ور در ادامه به ارائه گزارشی از روند تشکیل شورای خیرین بانوان از رابطین دعوت کرد تا با معرفی بانوان خیر در عرصه سلامت، این شورا را تحکیم و ارتقا ببخشند و از برگزاری همایش کوثرانه در خجسته میلاد حضرت فاطمه (س) خبر داد.
سپس مهدی صادقلو مدرس حوزه فن بیان در خصوص برقراری ارتباطات مؤثر، جذب خیر، تأثیرگذاری فن بیان در ارتباط با جامعه و خانواده و رضایت خاطر مخاطب و در نهایت جذب و اعتمادسازی در حوزه خیرین تدریس کرد.

• گروه خبری : اخبار معاونت