• تاریخ انتشار : 1403/04/20 - 13:55

برگزاری کارگاه آموزشی «آشنایی با پایگاه اطلاعات قراردادها» در دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارگاه آموزشی و حضوری «آشنایی با پایگاه اطلاعات قراردادها ویژه رابطین امور قراردادها، رؤسای حسابداری و کارشناسان امور مالی واحدهای تابعه دانشگاه» به همت مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، دوره آموزش ضمن خدمت (کارگاه آموزشی و حضوری آشنایی با پایگاه اطلاعات قراردادها ویژه رابطین امور قراردادها، رؤسای حسابداری و کارشناسان امور مالی واحدهای تابعه) چهارشنبه ۲۰ تیر 1403 در سالن حکیم سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
باتوجه‌به بخشنامه‌های ارسالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان برنامه‌وبودجه کشور در خصوص لزوم بارگذاری کلیه قراردادها در سامانه پایگاه اطلاعات قراردادهای کشور «کارگاه آموزشی و حضوری پایگاه اطلاعات قراردادها» در دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکیل شد.
امیررضا جوادی کارشناس امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه‌وبودجه کشور به‌عنوان مدرس به معرفی سامانه فوق پرداخت و آموزش داد.
این کارگاه با حضور معاونین امور مالی دانشگاه و کلیه رؤسای حسابداری واحدها به همراه کارشناس امور مالی، حسابدار و رابط امور قراردادها و کارشناسان مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی برگزار شد.
همچنین کارگاه فوق دارای امتیاز بازآموزی برای کلیه ثبت‌نام‌کنندگان در دوره آموزشی فوق بود.
توضیح اینکه در پایان کارگاه باتوجه‌به موارد مطرح شده پرسش‌وپاسخ انجام و نسبت به رفع اشکال حاضرین اقدام شد.
  • گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی,اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,مطالب آموزشی مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی,ویژه دانشگاه