لیست اخبار صفحه :24
کارگاه آموزشی «رفتار سازمانی، انگیزش و عملکرد» در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
رفتار متغیری از سلامت اجتماعی و سازمانی

کارگاه آموزشی «رفتار سازمانی، انگیزش و عملکرد» در دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای «توانمندسازی مهارت‌ها و بهبود فرایندهای کاری همکاران» برگزار شد.

تأکید دکتر رامین رحیم نیا بر شفافیت، پاسخگویی، هم‌فکری، هم‌افزایی و ایده‌پردازی مدیران ستادی و محیطی
برگزاری نشست مشترک مدیران معاونت توسعه با مدیران بیمارستان‌ها

نشست مشترک مدیران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع با مدیران بیمارستانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران با محوریت «بررسی چالش‌های موجود و ارائه راهکار و رفع موانع» برگزار شد.

تمدید فراخوان عمومی شایسته‌گزینی سمت های مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی تهران
آخرین‌مهلت شرکت در فراخوان سمت‌های مدیریتی ۲۰ آبان ۱۴۰۲

تمدید فراخوان عمومی شایسته‌گزینی سمت های مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی تهران

باتوجه‌به تقاضای متعدد همکاران خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌منظور تمدید مهلت شرکت در فراخوان سمت‌های مدیریتی، فراخوان عمومی سمت‌های مدیریتی (رئیس امور اداری، رئیس/ مدیر شبکه بهداشت و درمان، معاون مرکز بهداشت و معاون مدیر بیمارستان) از تاریخ ۱۶ تا ۲۰ آبان ۱۴۰۲ تمدید شد.

خرید محصولات شرکت فیروز با تخفیف ویژه برای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران

به‌منظور توسعه خدمات رفاهی و در راستای «سیاست‌های حمایت از خانواده و جوانی جمعیت»، طبق توافق به‌عمل‌آمده با شرکت فیروز امکان خرید از وب‌سایت شرکت مذکور جهت خرید اینترنتی کلیه محصولات بهداشتی و مراقبت پوست، شوینده، ضدعفونی‌کننده، سیسمونی و... با 20 درصد تخفیف برای هر خرید فراهم شده است.

بانوی اسلام‌شهری املاک خود را وقف دانشگاه علوم پزشکی تهران برای ایجاد درمانگاه در اسلام‌شهر کرد

در راستای توسعه مشارکت و تقویت اعتماد و امید در نظام سلامت، این بار بانوی اسلام‌شهری 7 واحد آپارتمان در محله باغ نرده اسلامشهر با نیت راه‌اندازی درمانگاه در اسلامشهر، وقف دانشگاه علوم پزشکی تهران کرد.

ثبت‌نام دوره‌های آموزش زبان انگلیسی شروع شد
آخرین‌مهلت اعتبار کد تخفیف 30 آذر 1402

ثبت‌نام دوره‌های آموزش زبان انگلیسی شروع شد

به‌منظور توسعه خدمات رفاهی و تأمین بخشی از نیازهای آموزشی همکاران و فرزندان خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران ثبت‌نام دوره‌های آموزش زبان انگلیسی (مؤسسه انگلیش توربو)، شروع شده است.

بازدید مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی از پروژه‌های نیمه‌تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران

مهندس بهزاد مکری مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه و تیم همراه از پروژه‌های درمانگاه ویژه کارکنان و کلینیک تخصصی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید و از نزدیک در جریان روند پیشرفت پروژه‌ها قرار گرفت.

تأکید مدیر نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه بر آموزش گروهی مسئله‌محور، هم‌فکری، مشارکت و بررسی ابعاد مختلف یک مسئله با رویکرد Adult Learning
برگزاری دومین کارگاه آموزشی با روش Case Study در حوزه مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه

دومین کارگاه آموزشی چالش‌های مشترک حوزه‌های معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع و مدیریت بیمارستانی در محورهای مرتبط با حوزه مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه با حضور مدیران محترم بیمارستان‌ها، مدیران و معاونین حوزه‌های مختلف معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه و رؤسای ادارات حوزه مدیریت و نظارت و توسعه امور عمومی برگزار شد.