مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی

معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع

10 تیر 1403 یکشنبه
لیست اخبار صفحه :2
برگزاری نخستین جلسه ارائه گزارش عملکرد معاونان مدیران بیمارستان‌های انتخاب شده در «فرایند شایسته‌گزینی مدیران» دانشگاه علوم پزشکی تهران
«نخستین تجربه موفق در حوزه سلامت؛ فرایند شایسته‌گزینی مدیران»

نخستین جلسه ارائه گزارش عملکرد معاونان مدیران بیمارستان‌های انتخاب شده از نخستین فرایند شایسته‌گزینی مدیر بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه برگزار شد.

برگزاری نشست هم‌اندیشی و هماهنگی و برنامه‌ریزی آموزشی با مسئولان خدمات و رابطین آموزشی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران
جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی گروه آموزش ضمن خدمت با مسئولین خدمات و رابطین آموزشی؛ به‌عنوان بازوی اجرایی در برگزاری دوره‌ها

در اجرای طرح توانمندسازی کارمندان خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران، نشست هم‌اندیشی (هم‌فکری) و هماهنگی و برنامه‌ریزی آموزشی برای حوزه خدمات با مسئولان خدمات و رابطین آموزشی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکیل شد.

برگزاری نشست هم‌اندیشی و هماهنگی با سوپروایزرهای آموزشی بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران
جلسه هم‌فکری گروه آموزش ضمن خدمت با سوپروایزرهای آموزشی؛ به‌عنوان بازوی اجرایی در برگزاری دوره‌ها

در اجرای طرح توانمندسازی کارمندان خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران، نشست هم‌اندیشی (هم‌فکری) و هماهنگی با سوپروایزرهای آموزشی بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

راهنمای استفاده از اپلیکیشن اوانو
اوانو؛ خدمات یکپارچه مدیریت زندگی

راهنمای استفاده از اپلیکیشن اوانو

با نصب اپلیکیشن اوانو به‌آسانی می‌توانید تراکنش‌های روزمره‌ را انجام دهید و از انواع خدمات مالی، اپراتوری، بانکی، سفر و گردشگری، سلامتی، شهروندی، بیمه و.... استفاده کنید.

برگزاری نشست مشترک معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع با انجمن علمی اداره بیمارستان ها
«پیاده‌سازی فرایند شایسته‌گزینی مدیران در سطح ملی»؛ افتخاری ارزشمند برای دانشگاه علوم پزشکی تهران

نشست مشترک معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع با انجمن علمی اداره امور بیمارستان ها و اعضای هیئت‌علمی گروه مدیریت، سیاست‌گذاری و اقتصاد سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در راستای «بازبینی دوره منتورینگ فرایند شایسته‌گزینی مدیران» با حضور دکتر رامین رحیم نیا تشکیل شد.

برگزاری نشست مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه با مسئولان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
خبری خوش؛ راه‌اندازی بخش‌های جدید در کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج)

نشست مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه با مسئولان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در راستای «جذب نیروهای جدید استخدام وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1402» در حوزه ریاست مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) تشکیل شد.