• تاریخ انتشار : 1403/03/26 - 09:47

بخشنامه رفاهی به کلیه واحدهای تابعه دانشگاه (مهلت مجدد جهت عضویت بیمه درمان تکمیلی)

مهلت مجدد جهت ثبت نام متقاضیان عضویت بیمه درمان تکمیلی با شرکت بیمه ایران در سال 1403

با عنایت به درخواست‎های مکرر تعداد زیادی از همکاران در خصوص امکان تمدید مدت ثبت‌نام بیمه درمان تکمیلی با شرکت سهامی بیمه ایران و با پیگیری های متعدد به عمل آمده، امکان ثبت نام بیمه درمان تکمیلی برای آن دسته از همکارانی که در مهلت تعیین شده موفق به نام نویسی نشده اند با مراجعه به نمایندگان رفاهی و طبق دستور العمل زیر حداکثر تا 30 خرداد فراهم شد.

مهلت مجدد جهت ثبت نام بیمه درمان تکمیلی پرسنل دانشگاه علوم پزشکی تهران با شرکت بیمه ایران 1403

با عنایت به درخواستهای مکرر تعداد زیادی از همکاران در خصوص امکان تمدید مدت ثبت‌نام بیمه درمان تکمیلی با شرکت سهامی بیمه ایران و با پیگیری های متعدد به عمل آمده، امکان ثبت نام بیمه درمان تکمیلی برای آن دسته از همکارانی که در مهلت تعیین شده موفق به نام نویسی نشده اند مطابق با دستورالعمل زیر فراهم گردید.

• متقاضیان با مراجعه به نمایندگان محترم رفاهی مرکز خود، می بایست نسبت به تکمیل فرم مربوطه اقدام نمایند.
  • اعلام متقاضیان از طریق مکاتبه با مدیریت محترم نظارت و توسعه امور عمومی حداکثر تا تاریخ 30 خردادماه امکان پذیر می باشد.
  • با توجه به هماهنگی با شرکت بیمه گر، رسیدگی به مکاتبات پس از طریق مذکور امکان پذیر نمی باشد.
  • تغییر طرح، حذف و اضافه افراد تبعی و یا انصراف برای افرادی که قبلا در سامانه رفاهی ثبت نام و کد رهگیری دریافت نموده اند به دلیل بارگزاری اطلاعات در سامانه بیمه ایران میسر نمی باشد.
  • نمایندگان محترم رفاهی توجه نمایند که اطلاعات متقاضیان می بایست دقیقا مطابق با فایل اکسل پیوست بخش نامه تکمیل گردد و از ایجاد هر گونه تغییر از قبیل حذف و یا اضافه کردن ستون ها، جهت چینش صفحه و ... خودداری شود.
  • به دلیل حجم بالای مکاتبات دریافتی هر مرکز تنها یک بار نسبت به مکاتبه و ارسال لیست متقاضیان اقدام نماید.

یادآور می گردد رعایت نکردن هر یک از موارد فوق موجب عدم عضویت متقاضی می گردد و به دلیل محدودیت زمانی امکان برطرف کردن ایرادات و ثبت نام وجود نخواهد داشت .

تاریخ شروع پوشش این افراد نیز از تاریخ 1 فروردین ماه 1403 می باشد و حق بیمه نیز از ابتدای سال جاری محاسبه و دریافت خواهد شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی,اخبار اداره رفاه و تعاون
کاربر اداره رفاه