فصل جدید کاری در تیم معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران کلید خورد
معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران، حوزه ای پاسخگو است
در نشست مشترک «شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع با مدیران توسعه منابع و پشتیبانی معاونت ها، معاونین اداری و مالی دانشکده ها و مجموعه داروخانه های شهری و بیمارستانی 13 آبان » بر «هوشیاری، نظارت عالمانه و دقت نظر در تمام فرآیندهای دانشگاه» تاکید ویژه شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ در این نشست که دوشنبه 26 آبان 1404 در تالاردارالفنون سازمان مرکزی برگزار شد، دکتر حمید چوبینه ضمن خیر مقدم به مدعوین، و با اشاره به تشکیل سلسله جلسات نقد، بررسی و گفتگوی صمیمانه با رویکرد پیشبرد اهداف دانشگاه در معاونت ها، اظهار داشت: معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع،«چشم بینای» دانشگاه علوم پزشکی تهران است و کار این معاونت صرفاً پشتیبانی نیست؛ بلکه یکی از وظایف مهم ما محسوب می شود.
نظارت عالمانه و دقت نظر
وی با اشاره به تامین منابع مالی؛ یادآور شد: زمانی که معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع باید به سازمان های مختلف پاسخگو باشد، بنابراین می بایست «نظارت عالمانه و دقت نظر» داشته باشد که این منابع در کجا هزینه می شود؟.
معاونت توسعه؛ حوزه ای پاسخگو
دکتر چوبینه، از معاونت توسعه به عنوان حوزه ای پاسخگو یاد کرد و افزود: باید با هوشیاری و دقت نظر، تمام فرآیندهای دانشگاه را زیر نظر داشته باشیم تا آینده و چشم انداز دانشگاه به درستی نمایان شود و چرخ های حرکت دانشگاه به خوبی بچرخد.
رفع چالش ها؛ با ارائه راهکار درست و منطقی
معاون توسعه با اشاره به برگزاری این نشست، تصریح کرد: با توجه به یکسالگی استقرار تیم مدیریت جدید دانشگاه در آرامش و اخلاق مداری و با حضور ارزشمند دکتر سید رضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه، که همدلانه به فکر توسعه و پیشرفت دانشگاه هستند، در دو هفته گذشته به همراه تیم مدیریتی معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، خدمت معاونت های مختلف دانشگاه رسیدیم که شنونده نقطه نظرات سازنده و کاربردی همکاران باشیم. در این نشست هم چالش ها را با هم مرور می کنیم و برای آن راهکار درست و منطقی ارائه خواهیم کرد.
مدیران؛ سنگ زیرین و نقطه محرک واحدها
دکتر چوبینه خطاب به مدیران در نشست؛ خاطر نشان کرد: شما عزیزان سنگ زیرین و نقطه محرک واحدهایی که مشغول ارائه خدمت هستید، می باشید. بردباری، صبوری، رفتارهای دلسوزانه، همدلی و بینش درست شما می تواند به بقیه اجزای دانشگاه روح تازه ای بدهد و تاثیرات مثبتی را در مجموعه دانشگاه رقم بزند.
تاکید بر آشنایی با مسائل حقوقی و قانونی
معاون توسعه دانشگاه با اشاره به هماهنگی این نشست توسط دکتر نیلوفر امیری قائم مقام رئیس و معاون آموزشی مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت، تاکید کرد: بعد از ارائه گزارش عملکرد یکساله مدیران، راشکی مدیر امور حقوقی دانشگاه، در خصوص مفاهیم حقوقی مطالب مبسوطی را مطرح خواهند کرد که نیاز آن برای مدیران حس می شود چرا که ناآشنایی با مسائل حقوقی و قانونی برای دانشگاه چالش ها و عواقبی را به همراه خواهد داشت.
مسئولیت پذیر باشیم
وی با اشاره بر تقویت «همفکری و هم افزایی»؛ بیان کرد: وقتی پذیرفته ایم خدمتی را برای هموطنان عزیزمان انجام دهیم باید نسبت به آن جایگاه، مسئولیت پذیر باشیم. مطمئن باشد رضایت باطنی حال خودمان را خوب می کند و همچنین هیچ خدمتی بدون پاسخ از سوی خداوند متعال نخواهد ماند.
نیروی انسانی؛ سرمایه اصلی دانشگاه
دکتر چوبینه با تاکید بر توجه ویژه به نیروی انسانی؛ گفت: با همدلی و همراهی و گفت و گو می توانیم مشکلات را مرتفع و زمینه رشد همکاران را فراهم کنیم و امیدواری را در دانشگاه به منصه ظهور بگذاریم.
هم افزایی توانایی واحدها
وی به موضوع مهم درآمدزایی در دانشکده ها اشاره کرد و افزود: این امر می تواند به بهبود شرایط در دانشگاه، کمک شایانی کند. با هم افزایی توانایی واحدهای مختلف هم می توانیم در راستای توسعه و پیشرفت دانشگاه گام های اثرگذاری را برداریم. باید قدر فرصت هایی که کنار همدیگر هستیم را بدانیم.
سپس معاونین اداری و مالی دانشکده ها و مجموعه داروخانه های شهری و بیمارستانی 13 آبان به ارائه گزارش عملکرد یکساله، برنامه های پیش رو و چالش های موجود پرداختند.
در ادامه رسول راشکی مدیر امور حقوقی دانشگاه تاکید کرد:« با هم افزایی می توانیم چالش های حقوقی را مرتفع کنیم.» و سپس به سوالات و موضوعات مختلف حقوقی دانشکده ها از جمله؛ مشکلات بیمه و بازنشستگی کارکنان استخدام قبل از سال 1380، نبود سوابق مالی و بیمه ای قدیمی و تبعات مالی آن، اختلاف با شهرداری و مترو بابت خسارات ناشی از احداث مترو و تعیین تکلیف اراضی، اختلاف پارکینگ با بیمارستان جدید احداث شده، عدم دسترسی به اسناد ساختمان جهت تغییر کاربری، مشکلات حقوقی بخش جراحی، قراردادهای اختصاصی برای فعالیت های رفاهی و ... پرداخت و پاسخ های حقوقی آن ها را بیان کرد.
ارسال نظر