• تاریخ انتشار : 1403/04/11 - 09:06

نشست مشورتی و هم‌اندیشی بانوان خیر سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

سومین نشست مشورتی و هم‌اندیشی بانوان خیر و نیکوکار دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران در راستای «مرتفع کردن مشکلات تجهیزاتی، عمرانی، دارو و...مراکز درمانی تابعه» تشکیل شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، در این نشست صمیمانه که با حضور دکتر زهرا حسینی تبار مدیر سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه و بانوان خیر و نیکوکار در سالن G۵ سازمان مرکزی برگزار شد در خصوص مرتفع کردن مشکلات تجهیزاتی، عمرانی، دارو و... مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران بحث و تبادل نظر شد.
توضیح اینکه نشست مشورتی و هم‌اندیشی بانوان خیر و نیکوکار دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران به‌منظور جذب خیرین، شناسایی افراد علاقه‌مند به این امر مهم و معنوی، تبادل اطلاعات و اولویت‌بندی و شناسایی نیازهای مراکز درمانی تابعه به‌صورت منظم برگزار می‌شود.
  • گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,ویژه دانشگاه