• تاریخ انتشار : 1403/05/02 - 13:28

پیرو اعلام سهمیه تسهیلات بانک قرض الحسنه رسالت

قرعه کشی تسهیلات بانک قرض الحسنه رسالت در مرحله نخست سال 1403 انجام شد

به اطلاع همکاران محترم می رساند پیرو اعلام سهمیه تسهیلات بانک قرض الحسنه رسالت در مرحله نخست ۱۴۰۳، قرعه کشی این تسهیلات انجام شده است.

نتایج قرعه کشی از طریق ارسال پیامک و دسترسی شخصی کارکنان در سامانه جامع رفاهی به برندگان اطلاع رسانی شده است.

برندگان تسهیلات بانک قرض الحسنه رسالت می بایست ابتدا نسبت به افتتاح حساب به صورت اینترنتی که نحوه انجام آن در سایت اداره رفاه و تعاون بارگذاری شده اقدام نمایند.

اعتبار سنجی به صورت گروهی از طریق دانشگاه و سامانه امرآت انجام خواهد شد و نتیجه از طریق پیامک به اطلاع افراد خواهد رسید.

برندگان می بایست فقط نسبت به افتتاح حساب اقدام نموده و تا قبل از دریافت پیامک سامانه امرآت اقدام دیگری انجام ندهند.

ورود به سامانه جامع رفاهی

شرایط اعطای تسهیلات بانک قرض الحسنه رسالت