• تاریخ انتشار : 1403/07/08 - 09:00

شروع مرحله نخست ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۳ دانشگاه علوم پزشکی تهران

سامانه ارزیابی عملکرد کارکنان، کارکنان و مدیران رسمی و پیمانی غیر هیئت‌علمی دانشگاه فرم موافقت‌نامه سال ۱۴۰۳ از دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳ قابل‌بهره‌برداری است.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، سامانه ارزیابی عملکرد کارکنان برای کارکنان از دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳ قابل‌بهره‌برداری است.
براین‌اساس کارکنان و مدیران رسمی و پیمانی غیر هیئت‌علمی دانشگاه فرم موافقت‌نامه سال ۱۴۰۳ خود را در سامانه تکمیل کنند.
نکات مهمی که کارکنان باید اطلاع داشته باشند و رعایت کنند؛ مهلت تکمیل فرم موافقت‌نامه از تاریخ ۹ مهر تا ۹ آبان ۱۴۰۳ است؛ لازم به ذکر است پس از پایان مهلت امکان تغییر و ارسال فرم‌ها از طریق سامانه امکان‌پذیر نخواهد بود.
دسترسی به سامانه از طریق پورتال معاونت توسعه، مدیریت توسعه امکان‌پذیر و نشانی سامانه به‌صورت مستقیم https://arzyabi.tums.ac.ir است.
نکات مربوط به تکمیل فرم موافقت‌نامه سال ۱۴۰۳
۱) تکمیل فرم موافقت‌نامه سال ۱۴۰۳ باتوجه‌به دستورالعمل مدیریت عملکرد کارکنان و مدیران برای همه کارکنان رسمی و پیمانی دارای فرم کارکنان، مدیران پایه و میانی الزامی است. کارکنان پشتیبانی مشمول این مرحله نیستند.
۲) کارکنانی که از تکمیل فرم موافقت‌نامه در موعد مقرر استنکاف کنند، طبق دستورالعمل، تکمیل فرایند ارزیابی آنها منوط به کسر حداقل ۲۰ درصد از امتیاز شاخص‌های اختصاصی است.
۳) فرم موافقت‌نامه شامل تعریف شاخص‌های اختصاصی ارزیابی کارکنان بر اساس اهداف و انتظارات عملکردی، اهداف و استراتژی‌های سازمان، در چارچوب وظایف شغلی و بر اساس برنامه عملیاتی واحد است.
۴) باتوجه‌به اصلاح فرایند ارزیابی عملکرد کارکنان، مراحل تکمیل فرم موافقت‌نامه به شرح ذیل است:
پس از تکمیل فرم موافقت‌نامه، ابتدا کارمند فرم را برای مقام مافوق (ارزیاب) ارسال می‌کنند و پس از تأیید مقام ارزیابی‌کننده، فرم به کارمند جهت رویت برگشت داده می‌شود. کارمند در این مرحله فقط یکبار حق اعتراض به شاخص‌های عملکردی خود را دارد و اگر مورد قبول واقع نشد، نظر ارزیابی‌کننده نافذ خواهد بود. کارمند پس از تأیید فرم موافقت‌نامه آن را برای مقام ارزیابی‌کننده ارسال می‌کنند. فرم تا شروع مرحله نهایی ارزیابی در کارتابل ارزیابی‌کننده بایگانی می‌شود. جهت راهنمایی بیشتر به فایل راهنمای تکمیل فرم موافقت‌نامه (پیوست) مراجعه شود.
۵) مراحل اصلی فرایند ارزیابی عملکرد متعاقباً طی بخشنامه اعلام خواهد شد.
 در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و رفع مشکلات احتمالی کارکنان واحدها در سامانه فقط رابطین واحدها در ساعات ۱۲ - ۹ با شماره‌های ۸۱۶۳۳۵۹۷ (سرکار خانم قادری) و ۸۱۶۳۳۵۴۶ (سرکار خانم مهندس نادری نژاد) تماس حاصل کنند.
  • گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,ویژه دانشگاه
نویسنده