• تاریخ انتشار : 1403/03/26 - 13:31

موزه ملی تاریخ علوم پزشکی؛ میزبان برگزاری کارگاه تجزیه‌وتحلیل هزینه منفعت

تاکید دکتر رامین رحیم نیا بر گزارش اقدامات واحدها با رویکرد تحلیل هزینه؛ توأم با منفعت

کارگاه تحلیل کسب‌وکار (تحلیل هزینه منفعت) به همت گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان و با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران ویژه مدیران ستادی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، ازآنجاکه از سیاست‌های معاونت توسعه در سال جاری در حوزه آموزش مدیران باتوجه‌به برنامه توانمندسازی مصوب تمرکز بر تحلیل هزینه کلیه اقدامات و بهره‌وری بیشتر در نتایج حاصله از امور است، با مشارکت فعال گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، «کارگاه تحلیل کسب‌وکار (Business Plan)» چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران، ویژه مدیران ستادی دانشگاه و با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه برگزار شد.
دکتر رامین رحیم نیا  معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه بر نقش مهم این کارگاه در ارائه پیشنهاد واحدها و ارائه گزارش آنها تأکید کرد و افزود: پیشنهادهایی که ارائه می‌شود بایستی با رویکرد تحلیل کسب‌وکار باشد و گزارش اقدامات واحدها نیز بایستی با رویکرد تحلیل هزینه - منفعت توأم باشد تا شاهد بهره‌وری در حوزه معاونت توسعه باشیم.

تحلیل کسب‌وکار Business Plan؛ به‌کارگیری دانش، مهارت از طریق ابزارها
دکتر محمد احمدزاده عضو هیئت‌علمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران به‌عنوان مدرس کارگاه در خصوص مفهوم مدل کسب‌وکار، مراحل و قدم‌های ۶ گانه تحلیل کسب‌وکار، المان درآمد و هزینه، تحلیل هزینه و منفعت، فن‌های مهم برآورد هزینه و درآمد، هزینه چیست، مدیریت ریسک و هزینه‌های ریسک، هزینه کل و درآمد کل و نقطه سربه‌سر، تجزیه‌وتحلیل هزینه منفعت، فرضیات تجزیه‌وتحلیل هزینه منفعت، هوشمندسازی کسب‌وکار و... مطالبی را بیان کرد.
این کارگاه به شیوه ارائه مباحث تئوریک، کارگروهی و عملی بر اساس مطالب تئوریک ارائه شده و مطالعه موردی case study بر روی کیس‌هایی واحدها و در نهایت به‌صورت کوچینگ شرکت‌کنندگان در گروه‌های ۲ نفره جهت استفاده از الگوی تدریس شده جهت تهیه طرح کسب‌وکار اختصاصی گروه با تأکید بر تدوین جداول منابع و مصارف و پیش‌بینی‌های مالی بر اساس جداول طرح تدوین شده در ابتدای کارگاه برگزار شد.
توضیح اینکه همه طرح‌های کسب‌وکار طراحی شده در گروها مورد بررسی و تجزیه‌وتحلیل قرار گرفت و نقاط قوت و ضعف آنها تحلیل شد.
  • گروه خبری : دستاوردهای معاونت,اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,اخبار مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی,مطالب آموزشی مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی,ویژه دانشگاه