برگزاری هفتمین نشست شورای معاونت توسعه و مدیریت برنامهریزی منابع
تابستانی پر کار در معاونت توسعه؛ «تکمیل پروژه های نیمه تمام آموزشی و خوابگاهی» و برنامهریزی و فراهمکردن بسترهای مناسب برای «بهبود وضعیت فضاهای آموزشی»
دکتر حمید چوبینه در نشست شورای مشورتی معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران با محوریت «نحوه مدیریت جدید بوفههای مراکز درمانی تابعه و برنامه چهارساله معاونت توسعه در بازه زمانی 1408-1404» گفت: با پیادهسازی مدیریت جدید در بوفهها و اصلاح فرآیندها، به دنبال ارتقاء سطح کیفیت خدمات و رضایت مراجعین هستیم.

به گزارش روابطعمومی معاونت توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ این نشست دوشنبه 12 خرداد 1404 با حضور دکتر حمید چوبینه معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع، مدیران و مشاوران ستادی در سالن شورای معاونت تشکیل شد.
تأکید بر اهمیت «یادآوری آموزهها و اندیشههای امام خمینی (ره)»
دکتر حمید چوبینه معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه، با اشاره به اینکه در آستانه سالگرد رحلت امام خمینی (ره) قرار داریم، بر اهمیت یادآوری آموزهها و اندیشههای ایشان تأکید کرد و اظهار داشت: «یاد امام بزرگوار میتواند ما را در مسیر خدمت به جامعه و توسعه دانشگاه، بیشازپیش مستحکمتر کند.»
وی با بیان اینکه روحیه ایثار و فداکاری و آموزههای امام خمینی (ره) در زمینههای همدلی و برابری و خدمت به مردم باید سرلوحه کار هر یک از اعضای دانشگاه قرار گیرد؛ یادآور شد: باید تلاش مضاعفی داشته باشیم تا بتوانیم بهعنوان یک نهاد علمی و درمانی در راستای ارتقاء کیفیت زندگی مردم قدم برداریم. پاسداشت یاد و خاطره امام، به ما کمک میکند که اهداف والای ایشان را در عرصههای مختلف دنبال کنیم و در راستای پیشرفت کشور و اعتلای نظام آموزشی و درمانی گام برداریم تا خدماتی مؤثر و شایسته به جامعه ارائه دهیم.
«روحیه ایثار و فداکاری امامان معصوم در تاریخ اسلام»
دکتر چوبینه در ادامه ضمن تسلیت شهادت امام محمدباقر (ع) به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ تصریح کرد: امام محمدباقر (ع) با علم و دانش خود نقش مهمی در تبیین معارف اسلامی و بهخصوص در زمینه علوم دینی داشتهاند. مطالعه شخصیت و سیره ایشان میتواند به ما کمک کند تا در مسیر عدالت، علم و خدمت به جامعه گام برداریم.
«بهبود وضعیت فضاهای آموزشی»
معاون توسعه دانشگاه با اشاره به شروع فصل تابستان و توجه به حوزه دانشجویی، بر لزوم برنامهریزی و فراهمکردن بسترهای مناسب برای رشد و پیشرفت دانشجویان در محیط آکادمی دانشگاه تأکید کرد و افزود: فرصت مغتنمی است که ساختمانهای نیمهکاره را به بهرهبرداری برسانیم و اگر نیاز است در فضاهای آموزشی دانشکدهها کمک کنیم بهسازی انجام شود. این اقدامات نهتنها به بهبود وضعیت فضاهای آموزشی کمک میکند، بلکه روحیه دانشجویان را نیز تقویت میکند.
«مدیریت بوفهها در مراکز درمانی نیازمند یک رویکرد نوین»
وی با اشاره به بازدیدهای میدانی صورتگرفته از بوفههای مراکز درمانی تابعه، خاطرنشان کرد: «مأموریت ما بوفهداری نیست، بلکه سعی داریم به گیرندگان خدمات سلامت در مراکز درمانی، در حد مطلوب، هم توسط بوفهها (فروشگاهها) که در آنجا مستقر هستند، خدمات مناسب ارائه دهیم.»
دکتر چوبینه تأکید کرد: هدف اصلی ارتقای کیفیت خدمات و امکانات برای مراجعین به مراکز درمانی است. بهبود شرایط بوفهها و فروشگاهها میتواند بهعنوان یکی از جنبههای مهم رضایت بیماران و همراهان آنها در نظر گرفته شود. تأمین نیازهای خوراکی و بهداشتی در این مراکز، علاوه بر تأثیر مثبت بر تجربه بیمار، میتواند به بهبود کلی وضعیت سلامت روانی و جسمی مراجعین کمک کند.
پیش از دستور نشست، دکتر کاظم رهنما، مشاور اجرایی معاون توسعه و مسئول حوزه معاونت توسعه و برنامهریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران، ابراز امیدواری کرد که با حمایتهای بیشائبه دکتر سید رضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه و دکتر حمید چوبینه معاون توسعه، قدمهای منحصر به فرد و مؤثری در دانشگاه علوم پزشکی تهران به سرانجام برسد.
پس از آن، دکتر نیلوفر امیری، قائممقام رئیس مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه، گزارشی از روند تدوین برنامه چهارساله معاونت توسعه در بازه زمانی ۱۴۰۴ تا ۱۴۰۸ ارائه داد؛ این برنامه با هدف تبیین جهتگیریهای کلان، راهبردهای عملیاتی و برنامههای اجرایی معاونت توسعه تهیه شده است.
فرآیند تدوین برنامه، طی مجموعهای از جلسات تخصصی و تعاملی با حضور مدیران هر یک از مدیریتهای زیرمجموعه معاونت توسعه برگزار شد. این جلسات بهصورت اختصاصی برای هر مدیریت طراحی شده بود تا زمینه مشارکت فعال مدیران و توجه به اقتضائات هر حوزه فراهم شود. در این مسیر، دکتر حمید چوبینه، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، با ارائه چشمانداز و اهداف کلان مدنظر خود، چارچوب راهبردی برنامه را مشخص کردند و نقش کلیدی در هدایت روند تدوین برنامه ایفا کردند.
در ادامه، مدیران نیز با ارائه دیدگاهها و پیشنهادهای تکمیلی، به غنای بیشتر برنامه افزودند.
در نهایت، جمعبندی اهداف کلان و راهبردهای اصلی معاونت توسعه برای افق ۱۴۰۴ تا ۱۴۰۸ انجام شد و بهعنوان نقشه راه آینده معاونت در دستور کار قرار گرفت.
ارسال نظر