• تاریخ انتشار : 1404/02/09 - 15:44
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 220
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری نخستین نشست کمیته پشتیبانی، ساماندهی، تأمین و توزیع منابع طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع

تأکید دکتر حمید چوبینه بر ضرورت تأمین اعتبارات و رفع چالش‌ها برای اجرای موفق طرح ملی پزشک خانواده و نظام ارجاع

نخستین نشست کمیته پشتیبانی، ساماندهی، تأمین و توزیع منابع طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در سال 1404 با حضور دکتر حمید چوبینه معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع تشکیل و بر «ضرورت تأمین اعتبارات و رفع چالش‌ها برای اجرای موفق طرح ملی پزشک خانواده و نظام ارجاع» تاکید شد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط‌عمومی معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ در این نشست که سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1404 در سالن شورای معاونت توسعه برگزار شد؛ دکتر حمید چوبینه معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، با اشاره به اینکه طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع، طرحی ملی و از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ گفت: وظیفه داریم درست و به موقع تصمیم گیری کنیم و برای پیشبرد برنامه پزشک خانواده تلاش مضاعف داشته باشیم چرا که موفقیت بزرگی محسوب می شود.
وی با بیان اینکه «پیشگیری مقدم بر درمان است»؛ تصریح کرد: پیشگیری از بروز بیماری‌ها نه‌تنها هزینه‌های درمان را کاهش می‌دهد، بلکه سلامت و کیفیت زندگی مردم را هم به شکل قابل‌توجهی ارتقا می‌دهد؛ اگر بر فرهنگ پیشگیری تأکید کنیم، می‌توانیم سلامت جامعه را بهبود بخشیم و هزینه‌های سنگین درمان را کاهش دهیم.
معاون توسعه دانشگاه خاطرنشان کرد: با آمادگی کامل باید طرح ملی پزشک خانواده و نظام ارجاع را عملیاتی کنیم و با برنامه‌ریزی هدفمند تمامی فرایندها را نهادینه و اعتبارات مصوب را با اجرای ضوابط و انضباط مالی در این طرح اجرا کنیم.
در ادامه دکتر محمدرضا قیوم زاده دبیر کمیته، گزارشی از چالش‌های اعتبارات، دریافتی و هزینه‌کرد اعتبار مورد نیاز در منطق روستایی و شهرهای زیر بیست هزار نفر، نیروی انسانی مورد نیاز، برآورد اعتبار و انتظارات از معاونت توسعه ارائه داد.
سپس دکتر جمشید معتمد مدیر توسعه شبکه و ارتقای بهداشت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به ارائه گزارشی جامع درباره وضعیت جمعیت تحت پوشش و روند اجرای برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی، از برنامه‌ریزی گسترده برای توسعه این طرح‌ها در سال ۱۴۰۴ پرداخت. 
توضیح اینکه اجرای مرحله‌ای طرح پزشک خانواده، «در شبکه‌های بهداشتی ری، اسلام‌شهر و در مناطق دارای زیر بیست هزار نفر جمعیت متناسب با ظرفیت مناطق اجرا خواهد شد و جمعیت تحت پوشش این طرح در حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران حدود ۳۰۰ هزار نفر است».

  • کد خبر : 296257
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu