• تاریخ انتشار : 1403/07/25 - 13:18

برگزاری کارگاه آموزشی و حضوری آموزش مهارت‌های زندگی «تفکر نقاد» در دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری کارگاه آموزشی و حضوری آموزش مهارت‌های زندگی «تفکر نقاد» دوره عمومی ویژه تمامی کارکنان به همت گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، کارگاه آموزشی و حضوری آموزش مهارت‌های زندگی «تفکر نقاد» به همت گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران ۲۴ مهر ۱۴۰۳ در سالن G۶ سازمان مرکزی برگزار شد.
دکتر سعیده مصطفوی روان‌شناس بالینی و مدرس کارگاه در خصوص تفکر نقادانه و توسعه‌نیافتگی، پذیرش و تغییر، چرخه تغییر، آماده‌سازی و پیش تأمل و.... مطالبی را مطرح کرد.
توضیح اینکه کارگاه آموزشی و حضوری آموزش مهارت‌های زندگی «تفکر نقاد» برای شرکت‌کنندگان امتیاز آموزش ضمن خدمت داشت.
  • گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,مطالب آموزشی مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی,ویژه دانشگاه