• تاریخ انتشار : 1403/04/24 - 09:25

برگزاری کارگاه آموزشی و حضوری «مهندسی روشنایی» در دانشگاه علوم پزشکی تهران

دوره آموزش ضمن خدمت مهندسی روشنایی ویژه کارشناسان فنی و مسئولان تأسیسات واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، باتوجه‌به نیاز تأسیسات واحدهای تابعه دانشگاه در خصوص آشنایی با آخرین دستاوردها و تکنولوژی در زمینه درایورها (هارمونیک، فیلیکر) شاخص‌های وضوح رنگ، درجه حفاظت IP، زاویه پخش نور، نحوه اندازه‌گیری و بررسی نور یک فضا، کارگاه آموزشی و حضوری «مهندسی روشنایی» توسط مهندسین شرکت سی نور و به همت مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه ۱۹ تیر ۱۴۰۳ در سالن G۶ سازمان مرکزی برگزار شد.
در پایان کارگاه باتوجه‌به موارد مطرح شده پرسش‌وپاسخ انجام و نسبت به رفع اشکال حاضرین اقدام شد. کارگاه آموزشی و حضوری «مهندسی روشنایی» امتیاز آموزش ضمن خدمت برای شرکت‌کنندگان داشت.
  • گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,مطالب آموزشی مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی,اخبار مدیریت فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی,ویژه دانشگاه