• تاریخ انتشار : 1403/07/21 - 14:46

برگزاری کارگاه آموزشی و حضوری «با افکار مزاحم چگونه برخورد کنیم؟» در دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری کارگاه آموزشی و حضوری «با افکار مزاحم چگونه برخورد کنیم؟» به همت گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، کارگاه آموزشی و حضوری «با افکار مزاحم چگونه برخورد کنیم؟» به همت گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران ۲۱ مهر ۱۴۰۳ در سالن G۶ سازمان مرکزی برگزار شد.
دکتر مهتاب بیات روان‌شناس و مدرس کارگاه در خصوص چقدر حافظه ما قابل‌اعتماد است؟ خطای حافظه، قدرت ذهن، تفاوت کارکرد ذهن با اندام‌های دیگر بدن، محتوای ذهن ما حاصل چیست؟ روش‌های رویارویی در ذهن، در دنیای ذهنی بیشتر زندگی می‌کنید یا دنیای عینی، پیامدهای نشخوارهای ذهنی، تکنیک شواهد، تکنیک سود و زیان، باورهای نادرست نگهدارنده فکرهای منفی، رنج ذهن، شوخی با ذهن، مهربانی با ذهن، تنفس آگاهانه، داستان‌سرایی ذهن را متوقف کنید؟ محتوای فکرها، با ذهن ناآرام چه کنیم؟ و... از جمله مواردی بود که در کارگاه چقدر حافظه ما قابل‌اعتماد است؟ بیان شد.
توضیح اینکه کارگاه آموزشی و حضوری «با افکار مزاحم چگونه برخورد کنیم؟» برای شرکت‌کنندگان امتیاز آموزش ضمن خدمت داشت.
  • گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,مطالب آموزشی مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی,ویژه دانشگاه

فایل ها

متن مورد نظر خود را جستجو کنید