• تاریخ انتشار : 1403/02/30 - 07:07

اعلام سهمیه های تور در سامانه جامع رفاهی جهت رزرو و شرکت در قرعه کشی

برگزاری تور یکروزه «غار علیصدر- همدان» برای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران در خرداد و تابستان 1403

همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از حصول اطمینان قطعی از شرکت در تور به منظور رزرو و شرکت در قرعه‌کشی باید از تاریخ صدور بخشنامه تا یکشنبه 6 خرداد 1403به سامانه رفاهی، بخش تور تفریحی "منوی اقدامات رزرو تور "مراجعه کنند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، با عنایت به هماهنگی‌های به عمل آمده و در راستای ایجاد روحیه نشاط و شادابی در همکاران دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران و  خانواده‌های ایشان، تور یک‌روزه غار علیصدر- همدان در خرداد ماه و تابستان 1403 برگزار می‌شود.
سهمیه‌های تور، در "سامانه رفاهی دانشگاه" جهت رزرو و شرکت در قرعه کشی بارگذاری شده است.
همکاران محترم پس از حصول اطمینان  قطعی از شرکت در تور به منظور رزرو و شرکت در قرعه‌کشی باید تاریخ صدور بخشنامه تا یکشنبه 6 خرداد 1403به سامانه فوق، بخش تور تفریحی "منوی اقدامات رزرو تور "مراجعه کنند.
هر پرسنل شاغل می تواند حداکثر 3 نفر را به عنوان همراه، نام نویسی نماید. (در مجموع 4 نفر: کارمند با احتساب سه نفر میهمان)
هزینه ثبت نام پس از تایید کارشناسان منتخب اطلاع رسانی خواهد شد.
خدمات این تور شامل؛ رفت و برگشت با اتوبوس VIP، یک وعده صبحانه، بازدید از غار علیصدر، نهار و عصرانه است.
ساعت حرکت 4:30 صبح از محل ستاد مرکزی دانشگاه و ساعت بازگشت نیز بین ساعت 20 تا 22 است.
جهت مطالعه اطلاعات تکمیلی لطفا کلیک نمایید.

• گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,اخبار اداره رفاه و تعاون,ویژه دانشگاه
کاربر اداره رفاه