• تاریخ انتشار : 1405/05/20 - 12:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 185
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بررسی طرح بیمارستان جایگزین بهارلو در نشست کمیته مشورتی عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران

نشست کمیته مشورتی کنترل و نظارت بر احداث، نگهداشت، بهره‌برداری و توسعه پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با محوریت بررسی طرح بیمارستان جایگزین بهارلو و با حضور رئیس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع و اعضای تخصصی کمیته برگزار شد.

DSC06015

به گزارش روابط‌عمومی معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران، نشست کمیته مشورتی کنترل و نظارت بر احداث (معماری)، نگهداشت، بهره‌برداری و توسعه پروژه‌های عمرانی دانشگاه، عصر روز دوشنبه ۱۹ مردادماه ۱۴۰۵ در سالن شورای معاونت توسعه برگزار شد.

این نشست با تمرکز بر بررسی طرح «بیمارستان جایگزین بهارلو»، با حضور دکتر سیدرضا رئیس‌کرمی، رئیس دانشگاه؛ دکتر حمید چوبینه، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه؛ مهندس محمددوست، مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی؛ دکتر رجبی، مدیر املاک و مستغلات؛ دکتر پیروز حناچی، شهردار پیشین تهران و عضو کمیته مشورتی عمرانی دانشگاه، و جمعی از اعضای تخصصی کمیته برگزار شد.

تأکید بر اهمیت حضور مدیریت عالی دانشگاه در تصمیم‌سازی‌های عمرانی

دکتر حمید چوبینه در این نشست با اشاره به حضور مستمر رئیس دانشگاه در جلسات کمیته مشورتی عمرانی، اظهار داشت: با توجه به اهمیت پروژه‌های ساخت‌وساز و توسعه زیرساخت‌های دانشگاه، دکتر رئیس‌کرمی با وجود مسئولیت‌ها و برنامه‌های فشرده، در این نشست‌ها حضور می‌یابند که بیانگر توجه ویژه مدیریت دانشگاه به تصمیم‌گیری‌های تخصصی در حوزه عمرانی است.

وی با ابراز امیدواری نسبت به روند اجرای طرح بیمارستان جایگزین بهارلو، افزود: امیدواریم با پیشبرد مناسب این طرح، شاهد شکل‌گیری مجموعه‌ای ارزشمند و اثربخش در راستای ارتقای خدمات درمانی و پاسخ‌گویی به نیازهای آینده حوزه سلامت باشیم.

ارائه جزئیات طرح بیمارستان ۵۲۰ تخت‌خوابی بهارلو

در ادامه، مشاور طرح بیمارستان جایگزین بهارلو از شرکت مهندسان مشاور «طرح و تدبیر ماندگار»، گزارشی از مشخصات طرح، ظرفیت بیمارستان ۵۲۰ تخت‌خوابی، جانمایی فضاها و سایت‌پلان پروژه ارائه کرد و ابعاد مختلف معماری و عملکردی آن را تشریح کرد.

در این بخش، اعضای کمیته نیز دیدگاه‌ها و پیشنهادهای تخصصی خود را درباره الزامات طراحی، بهره‌برداری، توسعه‌پذیری و انطباق طرح با نیازهای درمانی و خدماتی بیمارستان مطرح کردند.

طرح جامع؛ مبنای توسعه پایدار مراکز درمانی

در پایان نشست، اعضای کمیته مشورتی عمرانی دانشگاه بر نقش محوری طرح جامع در هدایت توسعه پایدار مراکز درمانی تأکید کردند. به باور اعضا، تدوین و اجرای یک طرح جامع و منسجم می‌تواند زمینه ارتقای بهره‌وری فضاها و زیرساخت‌ها، جلوگیری از اتلاف منابع، اولویت‌بندی دقیق پروژه‌ها و اتخاذ تصمیم‌های مؤثر برای اجرای طرح‌های آینده دانشگاه را فراهم کند.

  • کد خبر : 327652
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

تصاویر

DSC05998 DSC06054 DSC06059 DSC06063 DSC06058 DSC06056 DSC06060 DSC06057 DSC06053 DSC06031 DSC06037 DSC06047 DSC06033 DSC06020 DSC06021 DSC06025 DSC06029 DSC06001 DSC06004 DSC06000 DSC06011 DSC06008 DSC06018 DSC06015

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه