• تاریخ انتشار : 1403/03/08 - 15:35

اطلاعیه جدید؛ جدول زمان‌بندی تحویل مدارک متخصصان پذیرفته شده آزمون استخدامی سال 1402 اعلام شد

به اطلاع متخصصان پذیرفته شده در آزمون استخدامی 1402 می‌رساند، براساس مهلت زمانی اعلام شده، فرآیند بررسی مدارک این دانشگاه مطابق با جدول زمانبندی اعلام شده انجام خواهد شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، به اطلاع متخصصین پذیرفته شده در آزمون استخدامی 1402 می‌رساند براساس مهلت زمانی اعلام شده، فرآیند بررسی مدارک این دانشگاه مطابق با جدول زمانبندی اعلام شده در فایل پیوست انجام خواهد شد.
توصیه می‌شود، داوطلبین موارد مندرج در آگهی ذیل را بادقت و حساسیت فراوان مطالعه و صرفاٌ در زمان اعلام شده، مدارک را شخصاً به آدرس: تهران، بلوار کشاورز، نبش خیابان قدس، طبقه همکف، سالن G7 تحویل دهند.

تذکرات مهم:
1) عدم مراجعه در زمان مقرر یا ناقص بودن مستندات به منزله انصراف تلقی شده و اولویت متقاضی لغو می‌شود. بدیهی است تحویل مدارک به منزله استخدام نیست.
2) چنانچه در فرایند بررسی مدارک، شرایط عمومی استخدام داوطلبین احراز نشود یا به دلیل مکفی نبودن مستندات از جمله سوابق مربوط به سهمیه ایثارگران، امتیازات مربوط به جوانی جمعیت، قانون عدالت آموزشی و...  امتیاز کسب شده نسبت به سایر داوطلبین کاهش یابد، فرد از ادامه مراحل استخدامی خارج شده و نفرات جدید جهت تحویل مدارک دعوت خواهند شد.
3) مطابق تذکرات بند 3 بخش هفتم دفترچه آزمون، پذیرش مدارک کارشناسی ارشد و دکترای اعلام شده در مشاغل منوط به رعایت طرح طبقه بندی مشاغل عمومی و اختصاصی وزارت بهداشت است. لذا پذیرفته شدگان دارای مدارک ارشد و دکتری میبایست حتما مدارک تحصیلی تمامی مقاطع ماقبل خود را نیز همراه داشته باشند.
4) لیست اسامی افراد واجد شرایط برای ورود به مرحله ارزیابی تکمیلی (عمومی و اختصاصی)، پس از اتمام فرایند بررسی مدارک، متعاقباً از طریق همین سایت اطلاع‌رسانی خواهد شد.
مدارک موردنیاز:
1) پرینت کارنامه مندرج در سایت جهاد دانشگاهی که بر اساس آن داوطلب، مجاز به معرفی بررسی مدارک شناخته شده است.
2) اصل و کپی تمامی صفحات شناسنامه «دو سری»
 تذکر: یک سری کامل تصاویر شناسنامه، تحویل همکاران مدیریت گزینش مستقر در محل خواهد شد.
3) اصل و کپی کارت ملی(دوطرف) «دو سری»
تذکر 1: یک سری تصویر کارت ملی، تحویل همکاران مدیریت گزینش مستقر در محل خواهد شد.
تذکر 2: در مواردی که کارت ملی جدید تحویل نگردیده، ارائه برگه رسید کارت ملی الزامی است.
4) اصل و کپی تمامی صفحات شناسنامه همسر و فرزندان (در صورت تاهل)
5) عکس 4*3 (4قطعه) پشت نویسی شده مشخصات سجلی
6) فرم تکمیل شده مشخصات فردی: در این راستا لازم است داوطلب با مراجعه به سایت مدیریت هسته گزینش، قسمت تکمیل فرم اطلاعات فردی فرم مربوطه را استخراج و با مطالعه راهنمای آن نسبت به تکمیل و تحویل آن در زمان بررسی مدارک اقدام کنند.
مجداٌ یادآوری می‌شود: لازم است فرم تکمیل شده فوق به‌صورت تایپ شده A4 پشت‌ورو به همراه مدارک مندرج در سایت گزینش به همکاران مدیریت گزینش مستقر در محل دریافت مدارک تحویل شود.
7) اصل و کپی کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم به‌صورت پشت‌ورو (ویژه آقایان) «دو سری»
تذکر: یک سری کامل، تحویل همکاران مدیریت گزینش مستقر در محل خواهد شد.
8) اصل و کپی گواهی پایان طرح دوره عمومی و پایان تعهدات
9) دانشنامه یا گواهی مقاطع مختلف اعم از دوره دکترای عمومی و تخصص
10) کپی تعهد محضری دوره دستیاری
11) اصل و کپی کارت نظام پزشکی
12) اصل و تصویرکارت و همچنین گواهی ایثارگری)خانواده معظم شهدا، جانبازان، آزادگان) معتبر از مراجع ذیصلاح با تایید معاونت نیروی انسانی سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و معاونت توسعه و منابع وزارت جهاد کشاورزی و جهت استفاده از سهمیه ایثارگری رزمنده یا فرزند رزمنده با قید حضور حداقل شش ماه خدمت داوطلبانه در جبهه.
تذکر 1: تصویر تمام صفحات شناسنامه پدر، مادر یا همسر در صورت استفاده از سهمیه ایثارگران(ویژه داوطلبان ایثارگر مشمول سهمیه جانبازان، آزادگان و رزمندگان)
تذکر 2: کارت های ایثارگری قدیم ملاک عمل بررسی مدارک نیست و لازم است گواهی های ایثارگری ویژه رزمندگان دارای حداقل شش ماه حضور داوطلبانه، جدید و از طریق مراجع ذیصلاح اخذ شود.
تذکر 3: کانون بازنشستگان ارتش جمهوری اسلامی ایران مرجع تایید برای گواهی ایثارگری نمی باشد.
13) گواهی معتبر از سازمان بهزیستی استان محل اقامت جهت استفاده از سهمیه معلولین عادی با قید عبارت:
1- استفاده از سهمیه 3 درصدی استخدامی
2- تایید اینکه معلولیت آنها مانع انجام فعالیت در رشته شغلی مورد نظر نباشد.
14) مدارک مورد نیاز جهت افزایش سنی داوطلبانی که سن آنها بالاتر از حداکثر سن مندرج در آگهی است:
 ارائه فرم خلاصه سوابق (فرم شماره 502) و تصویر آخرین قرارداد
 ارائه آخرین قرارداد شرکتی/ سابقه پرداخت بیمه به سازمان تأمین اجتماعی/ گواهی از محل خدمتی
 ارائه قراردادهای مربوطه یا گواهی از دستگاه محل خدمت
 سابقه پرداخت کامل بیمه به سازمان‌های بیمه‌گر
  • گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,اخبار مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی,ویژه دانشگاه