• تاریخ انتشار : 1403/05/15 - 07:30

انعقاد تفاهم نامه رفاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران با مجموعه تفریحی باغ پرندگان تهران

امکان تهیه بلیط بازدید از مجموعه تفریحی باغ پرندگان تهران تا 50 درصد تخفیف با ارائه کارت پرسنلی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران فراهم شده است.

انعقاد تفاهم نامه رفاهی با مجموعه تفریحی باغ پرندگان تهران

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، در راستای توسعه خدمات رفاهی و به منظور گذران اوقات فراغت کارکنان و خانواده‌های محترم ایشان، تفاهم نامه رفاهی با باغ پرندگان تهران منعقد شده است. در این راستا امکان تهیه بلیط بازدید از مجموعه فوق تا 50 درصد تخفیف و به شرح جدول ذیل با ارائه کارت پرسنلی فراهم شده است.
- ساعات بازدید: همه‌ روزه از ساعت 9 صبح تا ساعت 18
- بهره مندی از شرایط تفاهم نامه با ارائه هر کارت پرسنلی برای تهیه  4 بلیط فراهم است.
- ورود افراد کمتر از 4 سال رایگان است.
- مدت تفاهم نامه: تا پایان اسفندماه 1403
آدرس: بزرگراه شهید بابایی شرق، بعد از خروجی هنگام، لاین کندرو شهرک امید، خیابان کوهستان
شماره تماس: (۰۲۱۷۷۰۷۵۲۱۴)- (۰۲۱۷۷۰۷۵۲۱۰)
بازدید از وب سایت مجموعه تفریحی باغ پرندگان تهران