• تاریخ انتشار : 1403/01/18 - 11:47

دیدار بهارانه و نوروزی معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع با همکاران مدیریت برنامه‌ریزی منابع مالی دانشگاه

دکتر رحیم نیا: سال مالی سختی را پشت سر گذاشته‌ایم

دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران در دیدار نوروزی با همکاران مدیریت برنامه‌ریزی منابع مالی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، در دیدار نوروزی 15 فروردین 1403، دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه ضمن تبریک سال نو و قبولی طاعات در ماه مبارک رمضان در دیدار با همکاران مدیریت برنامه ریزی منابع مالی؛ گفت: سال سختی را پشت سر گذاشته ایم باید از ابتدای سال آتی با برنامه ریزی درست و اصولی حرکت کنیم.
وی یادآور شد: «مدیریت هزینه» از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است در تمامی فرایندهای کاری آن را مدنظر قرار دهید.
در ادامه معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه به‌ضرورت و اهمیت موضوعات درآمد جاری، درآمد اختصاصی، اجرای تفاهم‌نامه، فرم 8، ارزیابی عملکرد(بهره وری)  و ... اشاره کرد.
  • گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,ویژه دانشگاه