• تاریخ انتشار : 1403/06/07 - 14:11

جلسه آموزشی بهبود فرایندهای معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

دومین جلسه آموزشی بهبود فرایندهای معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای «ارائه وضع موجود، چالش‌ها و بهبود فرایندهای معاونت توسعه» برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، باتوجه‌به تأکیدات دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه بر اهمیت و جایگاه «پروژه طراحی و بهبود فرایندهای معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران»؛ مباحث مدیریت و مدل‌سازی فرایندهای سازمانی می‌تواند به‌عنوان عامل مهمی در موفقیت کسب‌وکار سازمان‌ها در نظر گرفته شود، و باتوجه‌به اینکه «پروژه طراحی و بهبود فرایندهای معاونت توسعه و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران از تیر ۱۴۰۲ تعریف شده است در این راستا هر هفته جلسات مدون در تمامی مدیریت‌های مختلف معاونت توسعه» تشکیل می‌شود.
مهندس بتول ذاکری مشاور مستقل در زمینه‌های مدیریت فرایند، معماری سازمانی، برنامه‌ریزی استراتژیک فناوری و مشاور پروژه، هدف از برگزاری این جلسه را مروری بر اقدامات انجام شده، آشنایی با مفاهیم، مزایا و انواع متدولوژی‌های بهبود فرایند، آشنایی با مفاهیم 7waste در متدولوژی ناب و راه‌های برطرف‌کردن آنها، کاربرد 7waste در منابع خدمات محور در حوزه (منابع انسانی، تأمین کالا و خدمات حقوقی و...) عنوان کرد.
وی در ادامه به بهبود فرایند چیست؟ هدف یا مزایای بهبود فرایندها، چرا بهبود فرایند مهم است؟ چگونه بهبود فرایند انجام می‌گیرد؟ انواع متدولوژی بهبود فرایند، مدیریت تفکر ناب، اصول تفکر ناب، استفاده از اصول ناب و... پرداخت و مطالب مبسوطی را بیان کرد.
توضیح اینکه در این جلسه که سه‌شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۳ در سازمان مرکزی برگزار شد، معاونین، نمایندگان و رابطین پروژه فرایندهای معاونت توسعه حضور داشتند.

• گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,ویژه دانشگاه