معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع | توزیع گوشت گرم گوسفندی، گوساله، چرخ کرده و فیله ماهی با قیمت مصوب اتاق بازرگانی در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1404/07/02 - 15:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 646
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توزیع گوشت گرم گوسفندی، گوساله، چرخ کرده و فیله ماهی با قیمت مصوب اتاق بازرگانی در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران

 مدیریت رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای «توسعه خدمات رفاهی به خانواده بزرگ دانشگاه»، نسبت به توزیع گوشت گرم گوسفندی، گوساله، چرخ کرده و فیله ماهی با قیمت مصوب اتاق بازرگانی در سطح دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران اقدام کرده است.

توزیع گوشت گرم گوسفندی، گوساله، چرخ کرده و فیله ماهی با قیمت مصوب

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع؛ به منظور توسعه خدمات رفاهی و تسهیل همکاران محترم به اقلام سبد غذایی خانوار، این مدیریت، نسبت به توزیع گوشت گرم گوسفندی، گوساله، چرخ کرده و فیله ماهی به صورت خرید نقدی با قیمت مصوب اتاق بازرگانی اقدام کرد.

«در این مرحله که با ماشین یخچال‌دار در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، بیمارستان های شریعتی، روزبه، آرش و بهارلو، دانشکده توان بخشی، معاونت های درمان و بهداشت و سازمان مرکزی دانشگاه صورت گرفت، دو و نیم تن گوشت گوسفندی، گوساله، چرخ کرده و فیله ماهی در قالب  هزار و 500 بسته بین بیش از هزار نفر از همکاران توزیع شد.»

توضیح اینکه توزیع گوشت به صورت مدون ادامه دارد و محدودیتی برای توزیع نداریم. سایر واحدهای متقاضی تابعه دانشگاه طی مکاتبه با مدیریت رفاه و سلامت کارکنان می توانند اعلام نیاز کنند و ظرف 48 ساعت آینده توزیع صورت می گیرد.

  • کد خبر : 305405
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه