• تاریخ انتشار : 1404/03/28 - 09:29
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 187
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

حمایت و توجه ویژه رئیس و معاون توسعه دانشگاه از مجروحان حملات رژیم صهیونیستی

 بازدید دکتر رئیس کرمی و دکتر چوبینه از مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) و مرکز طبی کودکان

همزمان با آغاز تهاجم رژیم صهیونیستی به میهن عزیزمان، تمامی بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران به حالت آماده باش کامل در آمده و ارائه خدمات درمانی به مجروحان را بی وقفه ادامه می دهند؛ در همبن راستا دکتر سید رضا رئیس کرمی و دکتر حمید چوبینه رئیس و معاون توسعه دانشگاه از مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) و مرکز طبی کودکان بازدید و در جریان روند ارائه خدمات قرار گرفتند.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ حمایت و توجه ویژه رئیس و معاون توسعه دانشگاه از مجروحان حملات رژیم صهیونیستی نشان‌دهنده «تعهد و مسئولیت‌پذیری این نهاد در شرایط بحرانی» است.

بازدید دکتر سید رضا رئیس کرمی و دکتر حمید چوبینه از مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) و مرکز طبی کودکان که عصر سه شنبه 27 خرداد 1404 صورت گرفت، «نمادی از همبستگی و تلاش برای ارائه بهترین خدمات درمانی به مجروحان» است. 

در این شرایط سخت، تمامی بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران به حالت آماده‌باش کامل درآمده‌اند و کادر درمانی بدون وقفه به ارائه خدمات پزشکی به آسیب‌دیدگان ادامه می‌دهند. این اقدامات نشان‌دهنده «عزم و اراده جامعه پزشکی در حمایت از هموطنان در زمان‌های دشوار» است.

  • کد خبر : 299802
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu