• تاریخ انتشار : 1403/03/08 - 06:10

اعلام نتایج قرعه کشی از طریق سامانه جامع رفاهی و ارسال پیامک به برندگان

قرعه کشی تور یکروزه «غار علیصدر- همدان» انجام شد

سامانه رفاهی از 15 روز قبل از تاریخ حرکت تور به منظور ثبت نام نهایی و دریافت معرفی نامه برای برندگان فعال و 8 روز قبل از تاریخ حرکت غیرفعال خواهد شد.

قرعه کشی تور یکروزه «غار علیصدر- همدان» انجام شد

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، پیرو هماهنگی‌های به عمل آمده جهت برگزاری تور یکروزه همدان-غار علیصدر در راستای ایجاد روحیه نشاط و شادابی در همکاران دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران و خانواده‌های ایشان، قرعه کشی انجام شد.
نتایج قرعه کشی از طریق سامانه جامع رفاهی و ارسال پیامک به برندگان اطلاع رسانی شده است.
سامانه رفاهی از 15 روز قبل از تاریخ حرکت تور  به منظور ثبت نام نهایی و دریافت معرفی نامه برای برندگان فعال و 8 روز قبل از تاریخ حرکت غیرفعال خواهد شد.
عدم مراجعه برندگان قرعه‌کشی در زمان تعیین‌شده به منزله انصراف تلقی خواهد ‌شد و سهمیه فوق به صورت سهمیه‌های آزاد از طریق کانال‌های ارتباطی اداره رفاه و تعاون کارکنان دانشگاه جهت استفاده سایر همکاران اطلاع‌رسانی خواهد شد.
جهت مطالعه اطلاعات تکمیلی لطفا کلیک نمایید.

• گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,اخبار اداره رفاه و تعاون,ویژه دانشگاه
کاربر اداره رفاه