• تاریخ انتشار : 1403/01/20 - 10:18

معرفی امکانات هتل جم مشهد ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران

انعقاد قرارداد با هتل جم در مشهد مقدس

امکانات هتل جم ویژه پرسنل دانشگاه علوم پزشکی تهران
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، در راستای توسعه تسهیلات اقامتی برای استفاده خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران در شهر مقدس مشهد، قرارداد بهره‌مندی همکاران از امکانات اقامتی هتل جم مشهد به همراه صبحانه، نهار و شام منعقد شده است.
توضیح اینکه سهمیه‌های هتل فوق تا پایان خردادماه به‌صورت سهمیه‌های آزاد در «سامانه رفاهی دانشگاه» بارگذاری خواهد شد و در فصل تابستان نیز سهمیه‌های این هتل به همراه سایر اماکن اقامتی دانشگاه در سامانه رفاهی جهت انتخاب و شرکت در قرعه‌کشی در دسترس همکاران محترم خواهد بود.
هتل جم مشهد در خیابان پاسداران - بین پاسداران 4 و 4/1 واقع شده است.

لینک سامانه رفاهی
معرفی امکانات هتل جم