• تاریخ انتشار : 1403/03/01 - 12:31

نشست مشترک معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران با خیرین سلامت

در نشست مشترک دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران با خیرین سلامت دانشگاه «کمک‌های خیرین و چالش‌های موجود» موردبحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، نشست مشترک دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه با هاشم سلیمی آشتیانی خیر سلامت در راستای «بررسی سیر کمک‌های خیرین و چالش‌های موجود در این مسیر» در دفتر مدیریت خیرین سلامت دانشگاه برگزار شد.
در این نشست نقطه‌نظرات خیر سلامت مطرح و باتدبیر معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه راه کارهای عملیاتی ارائه شد.
در پایان مقرر شد ماهانه با چند تن از خیرین این جلسات مشترک  برگزار شود تا بتوانیم با راهکارهای بهینه در جهت رفع نیازمندی‌های دانشگاه و اعتماد خیرین بزرگوار قدم‌های بزرگی برداشت.
  • گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,ویژه دانشگاه