• تاریخ انتشار : 1402/08/02 - 08:16

قدردانی معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع از خدمات مهندس زهرا سرپرست

انتصاب مهندس بهزاد مکری به سمت سرپرست مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه

دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی مهندس بهزاد مکری را به سمت سرپرست مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه منصوب و در نامه‌ای از خدمات ارزشمند مهندس زهرا سرپرست قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، در متن حکم آمده است:
جناب آقای مهندس بهزاد مکری
مشاور محترم اجرائی معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه
با سلام و احترام
خدمت به میهن در هر جایگاهی ارزشمند است، خصوصاً خدمت در نظام سلامت که شامل حال انسان‌های مطهر و پاک‌نهاد می‌گردد. نظر به توانایی‌ها، تعهد، تجارب و شایستگی جنابعالی به‌موجب این ابلاغ با حفظ سمت و مسئولیت‌های فعلی، به‌عنوان سرپرست مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه منصوب می‌گردید تا با اتکال به خداوند متعال و رعایت جوانب شرعی و قانونی، و بهره‌گیری از خرد جمعی نسبت به انجام امور مربوط به مدیریت یاد شده اهتمام ورزید.
توفیق روزافزون شما را از درگاه خداوند منان مسئلت می‌نمایم.
دکتر رامین رحیم نیا
معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع

در متن نامه قدردانی آمده است:

سرکار خانم مهندس زهرا سرپرست
مدیر محترم فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه
با سلام و احترام،
ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و مساعی ارزشمند شما که سبب ارتقا و توسعه طرح‌های عمرانی دانشگاه گردید بدین‌وسیله با درخواست استعفای سرکار عالی موافقت می‌گردد.
بهروزی و موفقیت شما را در سایر مسئولیت‌های محوله که همچنان مصدر خیروبرکت برای دانشگاه خواهد بود از خداوند متعال خواستارم.
دکتر رامین رحیم نیا
معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع