• تاریخ انتشار : 1403/04/04 - 09:15

اخبار رفاهی- برگزاری دوره آموزشی حضوری

برگزاری دوره حضوری آشنایی با بیمه های اموال و مسئولیت و درمان تکمیلی- ویژه کلیه کارکنان دانشگاه

تاریخ برگزاری دوره حضوری 10 تیر ماه می باشد. متقاضیان جهت ثبت نام حداکثر تا تاریخ 9 تیرماه به سامانه آکادمی مراجعه و قبل از شرکت در کلاس پیش آزمون را تکمیل نمایند.

برگزاری دوره حضوری رفاهی: آشنایی با بیمه ها اموال و مسئولیت و درمان تکمیلی- ویژه کلیه کارکنان دانشگاه

به منظور توسعه فرهنگ بیمه ای  و در راستای افزایش اطلاعات همکاران محترم دانشگاه  از حق و حقوق بیمه گذار و بیمه شده در زمان وقوع خسارت های احتمالی، دوره آموزش ضمن خدمت ( آشنایی با بیمه های اموال ، مسئولیت و درمان تکمیلی ) در  روز یکشنبه مورخ 1403/04/10 در ستاد دانشگاه علوم پزشکی تهران سالن آمفی تئاتر از ساعت 8 لغایت 11برگزار می‌گردد.

این کارگاه دارای امتیاز بازآموزی بوده و به کلیه شرکت کنندگان پس از پایان کارگاه یک فقره بیمه نامه آتش سوزی رایگان با پوشش های مکفی تقدیم می‌گردد.

مدرس: جناب آقای صفری

متقاضیان جهت ثبت نام حداکثر تا تاریخ 9 تیرماه به سامانه آکادمی به آدرس: https://academy.tums.ac.ir/ مراجعه و قبل از شرکت در کلاس پیش آزمون را تکمیل نمایند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی,اخبار اداره رفاه و تعاون
کاربر اداره رفاه