نشست هیئترئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران
برنامهریزی دقیق، کلید برگزاری موفق سالگرد 173 سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران
در نشست هیئترئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران که روز یکشنبه 27 آبان 1403 برگزار شد، گزارش پیشرفت برنامههای ویژه سالگرد 173 سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی این دانشگاه و همچنین راهکارهای بهبود دسترسی معاونتهای بهداشت و درمان به پردیس دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این نشست ضمن ارزیابی روند اجرای برنامههای سالگرد، بر ضرورت برنامهریزی دقیق، جامع و مشارکت حداکثری خانواده بزرگ دانشگاه در برگزاری این رویداد تأکید کرد.
وی افزود: این مراسم، فرصت بینظیری برای نمایش تاریخ پرافتخار، توانمندیهای علمی و خدمات برجسته دانشگاه در حوزههای مختلف است و نیازمند همدلی و تلاش جمعی برای برگزاری هرچه باشکوهتر آن هستیم.
تحول در خدمات درمانی بیماران مبتلا به سرطان با راهاندازی بیمارستان جدید انستیتو کانسر
دکتر رئیس کرمی در ادامه با اشاره به پروژه راهاندازی بیمارستان جدید انستیتو کانسر، این اقدام را گامی تحولآفرین در بهبود خدمات درمانی به بیماران مبتلا به سرطان عنوان کرد.
تأکید بر بهبود زیرساختهای فیزیکی معاونتهای بهداشت و درمان
در بخش دیگری از این نشست، سرپرست دانشگاه بر اختصاص فضای فیزیکی مناسب برای معاونتهای بهداشت و درمان تأکید کرد.
وی اظهار داشت: بررسی شرایط دسترسی آسان و مؤثر معاونتهای بهداشت و درمان به پردیس دانشگاه باید در اولویت کار معاونت توسعه قرار گیرد تا زمینه تسریع و تسهیل فعالیتهای این دو معاونت فراهم شود.
دانشگاه علوم پزشکی تهران در صدر دانشگاههای ایران در رتبهبندی شانگهای
در ادامه دکتر محمد حسین آیتی معاون بین الملل دانشگاه با اعلام نتایج جدیدترین رتبهبندی موضوعی شانگهای 2024، از ارتقای قابل توجه دانشگاه علوم پزشکی تهران در شش حوزه مختلف پزشکی خبر داد.
دکتر آیتی با اعلام خبر خوش دستیابی حوزه دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به رتبه 201 تا 300 در رتبهبندی جهانی شانگهای، این موفقیت را دستاورد بینظیری در سطح ملی دانست و افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان تنها نماینده ایران در این حوزه، در جمع برترین دانشگاههای دنیا قرار گرفته است.
معاون بین الملل دانشگاه با اشاره به ارتقا چشمگیر رتبه دانشگاه در حوزه داروسازی و علوم دارویی گفت: دانشگاه جهش قابل توجه ای در این حوزه داشته و به رتبه 51-75 در بین دانشگاههای برتر جهان رسیده است. میتوان امیدوار بود که در آیندهای نزدیک، حوزه داروسازی دانشگاه در جمع 50 دانشگاه برتر جهان در این حوزه قرار گیرد.
دکتر آیتی با اعلام ارتقا رتبه دانشگاه در دیگر حوزه گفت: در پزشکی بالینی به 300 تا 201، بهداشت عمومی به رتبه 200 تا 151، علوم پرستاری به رتبه 200تا151، حوزه زیست شناسی به رتبه 201 تا 300 و مهندسی زیست محیطی به رتبه 301 تا 400 دانشگاه های برتر جهان دست یافته ایم.
پیش از دستور
حجت الاسلام و المسلمین میر مجید سید قریشی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، با اشاره به اهمیت رعایت اخلاق در مدیریت، فرازهای دیگری از دعای صحیفه سجادیه را درباره مکارم اخلاق و صفات مذموم اخلاقی تفسیر کرد و گفت: حسادت، بدخلقی، زیاده خواهی و کم صبری جزو عوامل بازدارنده موفقیت در مدیریت است.
ارسال نظر