معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت امور مالی

• تاریخ انتشار : 1402/09/25 - 10:59

دوره سلامت شغلی و اضطراب در کار، برگزار شد

در راستای سیاست مدیریت امور مالی دانشگاه به منظور بهبود و ارتقا سطح سلامت شغلی، دوره “work related stress and occupational health” با تدریس استاد طب کار، دکتر امید امینیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور مالی دانشگاه، ۲۹ مرداد ماه ۱۴۰۲در راستای سیاست مدیریت امور مالی دانشگاه به منظور بهبود و ارتقا سطح سلامت شغلی، دوره “work related stress and occupational health”  با تدریس استاد طب کار، دکتر امید امینیان برگزار شد.
در این دوره روسای حسابداری با مفاهیم اولیه سلامت شغلی، بیماری¬ها و استرس¬های کاری آشنا شده و در ادامه مباحث کارگر"کارمند" سالم تشریح شد.
در ادامه  همچنین مفهوم “fitness for work” آموزش داده شد و در بخش دوم دوره ویژگی-های سازمان سالم و پویا مورد بررسی قرار گرفت.
در بخش پایانی دوره نیز به آموزش روش¬های کنترل اضطراب اشاره شد و بر اساس درخواست شرکت کنندگان مقرر گردید جلسات آموزشی کنترل استرس و اضطراب ناشی از کار در دستور کار برگزاری دوره ها قرار گیرند.
در پایان معاونین مدیریت امور مالی پیشنهادات کاربردی ارائه شده را جهت طرح با مدیر امور مالی دانشگاه از شرکت کنندگان دریافت کردند.
  • گروه خبری : اخبار مدیریت امور مالی
محمد  پسندیده