معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت امور مالی

لیست اخبار صفحه :1
 از دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌پاس همکاری‌های مؤثر در اجرای طرح‌های پاسخگویی بار در سال ۱۴۰۲ و مدیریت مصرف بهینه برق قدردانی شد
تقدیر از مشترکان دانشگاهی برتر برق در سمینار طرح‌های پاسخگویی بار در سال ۱۴۰۳

در سمینار طرح‌های پاسخگویی بار ویژه مشترکین دانشگاهی و مراکز علمی‌پژوهشی شهر تهران که در دفتر مدیریت تحقیقات شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ برگزار می‌شود، از دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌پاس همکاری‌های مؤثر در اجرای طرح‌های پاسخگویی بار در سال ۱۴۰۲ و مدیریت مصرف بهینه برق شهر تهران قدردانی شد.

پیام تسلیت مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت شهادت آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» و هیات همراه

مهناز طاهری پور مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با انتشار پیامی شهادت آیت الله رئیسی، رئیس جمهور ملت ایران و تیم همراه را در سانحه بالگرد، تسلیت گفت.

راهنمای استفاده از اپلیکیشن اوانو
اوانو؛ خدمات یکپارچه مدیریت زندگی

راهنمای استفاده از اپلیکیشن اوانو

با نصب اپلیکیشن اوانو به‌آسانی می‌توانید تراکنش‌های روزمره‌ را انجام دهید و از انواع خدمات مالی، اپراتوری، بانکی، سفر و گردشگری، سلامتی، شهروندی، بیمه و.... استفاده کنید.

بازدید اعضای کمیته نظارت اداره برون‌سپاری مدیریت امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان بهارلو

اعضای کمیته نظارت اداره برون‌سپاری مدیریت امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران از واحدهای کلینیکی و پاراکلینیکی، بخش‌های آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن، پزشکی هسته‌ای، آنژیوگرافی، رادیولوژی، سنجش تراکم استخوان و سنگ‌شکن بیمارستان بهارلو بازدید کردند.

تأکید دکتر رامین رحیم نیا بر اهمیت «جمع‌آوری دیتا (اطلاعات واحدها) و تحلیل درست آن»
برگزاری جلسه بررسی فرم 5 تفاهم نامه دانشکده ها و بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه بررسی فرم 5 تفاهم نامه دانشکده ها و بیمارستان های تابعه با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکیل شد.