«نخستین تجربه موفق در حوزه سلامت؛ فرایند شایستهگزینی مدیران»
برگزاری نخستین جلسه ارائه گزارش عملکرد معاونان مدیران بیمارستانهای انتخاب شده در «فرایند شایستهگزینی مدیران» دانشگاه علوم پزشکی تهران
نخستین جلسه ارائه گزارش عملکرد معاونان مدیران بیمارستانهای انتخاب شده از نخستین فرایند شایستهگزینی مدیر بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع، بهمنظور سنجش اثربخشی و کارایی عملکرد معاونین مدیران بیمارستانها که از نخستین فرایند شایستهگزینی مدیران در سال 1402 به این سمت منصوب شدند، جلسه ای با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیران ستاد و مدیران بیمارستان های دکتر شریعتی، مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و سینا سه شنبه 1 خرداد 1403 در سالن شورای معاونت توسعه برگزار شد؛ این فرایند با تلاش در جهت شناسایی پتانسیل افراد باتوجه به تفاوت های محیط های بیمارستانی، در کنار دانش مدیریتی و ریشه یابی صحیح مسائل و رفع آنها با مدیریت صحیح منابع و دارا بودن شایستگی های کلیدی مدنظر دانشگاه از جمله مسئولیت پذیری، پاسخگویی و تاب آوری، گام برداشته است.
شریفی معاون بیمارستان سینا، قوامی آزاد معاون بیمارستان دکتر شریعتی و گل کرمی مدیر بودجه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بر اساس تمپلیت درخواست شده دبیرخانه شایستهگزینی مدیران به ارائه گزارش اهم اقدامات خود در 6 ماه تصدی این سمت پرداختند. مسائل شناسایی شده به صورت سیستمی با بررسی راهکارها، نحوه مداخلات انجام شده، اقدامات صورت گرفته و بازبینی اصلاحات در نظر گرفته شده بودند.
سپس مدیران بیمارستانی با تأکید بر بررسی خروجی این فرایند، روند آن را مثبت ارزیابی کرده و بیان کردند سنجش اثرات این اقدامات، زمان بر تر از این مدتزمان کوتاه است.
در ادامه دکتر رحیم نیا با اشاره به اینکه در پیادهسازی فرایند شایستهگزینی مدیران تلاش کردیم، کاردرست را بهدرستی انجام دهیم؛ تصریح کرد: معاونین بیمارستان ها با هدایت صحیح مدیران خود باعث اجراییکردن برنامه های اثرگذار شده اند که این نشان از بلوغ دانشگاه در پیادهسازی فرایند توانمندسازی و شایستهگزینی مدیران آینده با بهرهگیری از تجارب مدیران فعلی دارد و باید در مسیر پیشرفت و ارتقا آن گام برداشت.
سپس مدیران بیمارستانها و معاونت توسعه نیز بر اهمیت تحصیلات و دانش کارشناسی مرتبط مدیران تأکید داشتند، همچنین گزارشهای ارائه شده نشاندهنده پاسخگویی معاونین در قبال مسئولیت و برنامه های اجرایی است.
توضیح اینکه بنا بر گزارشهای و اقدامات انجام شده، فرایند شایستهگزینی مدیران بهعنوان نخستین تجربه در حوزه نظام سلامت، مؤثر و بهره وری ارزیابی شده است، این جلسه در بهاشتراکگذاری تجارب کسب شده مفید بوده و منجر به افزایش بهرهوری در حوزه های بیمارستانی و برقراری تعامل پویا و دوطرفه با ستاد دانشگاه میشود.
ارسال به دوستان