• تاریخ انتشار : 1403/12/06 - 08:48
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 39
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره مدیریت بهره‌وری ویژه مدیران در دانشگاه علوم پزشکی تهران

بهره‌وری؛ کارایی و اثربخشی

مدیریت بهره‌وری ویژه مدیران در راستای «تشریح و حمایت از نظام‌نامه چرخه مدیریت بهره‌وری در دستگاه‌های اجرایی» گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، باتوجه‌به برنامه‌ریزی گروه آموزش و توانمندسازی مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه در اجرای برنامه‌های ارتقا بهره‌وری در دستگاه‌های اجرایی در راستای سیاست‌های کلی برنامه هفتم و همچنین برنامه جامع بهره‌وری در حوزه سلامت؛ «دوره مدیریت بهره‌وری ویژه مدیران» در سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. 
این دوره باهدف آشنایی و حمایت مدیران ارشد از پیاده‌سازی و اجرای بهره‌وری در تمامی حوزه‌ها برگزار شد. مدرس دوره مدیریت بهره‌وری ویژه مدیران، دکتر جمشید رضائی مشاوره پروژه‌های بهره‌وری در حوزه زیست‌بوم سلامت بود که در خصوص مدیریت بهره‌وری؛ الزام سازمانی، نگاهی به وضعیت بهره‌وری، مهم‌ترین شاخص‌ها در مقایسه‌های بین‌المللی، هدف‌گذاری‌های برنامه ششم و هفتم توسعه، میزان تحقق اهداف برنامه ششم تا پایان سال 1397(دوره زمانی 84 تا 97)
مقایسه ایران با بهترین کشور در شاخص توسعه انسانی - داده‌های سال 2020، نظام نامه چرخه مدیریت بهره وری و ... مطالب مبسوطی را بیان کرد و به سوالات مدیران حاضر در جلسه پاسخ داد. 
  • گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,مطالب آموزشی مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی
  • کد خبر : 291239
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه