• تاریخ انتشار : 1403/06/20 - 13:53

پیرو اعلام تاریخ های اسکان اماکن اقامتی در پاییز 1403

قرعه کشی تاریخ‌های اسکان اماکن اقامتی دانشگاه علوم پزشکی تهران ویژه پاییز 1403 انجام شد

نتایج قرعه‌کشی از طریق ارسال پیامک به برندگان و همچنین دسترسی شخصی کارکنان در سامانه جامع رفاهی اطلاع‌رسانی شد.

به منظور تقدیر از خدمات شایسته همکاران محترم دانشگاه و پیرو اعلام تاریخ اسکان سهمیه‌های اماکن اقامتی در پائیز 1403، به اطلاع همکاران محترم می رساند قرعه کشی انجام شد.

نتایج قرعه‌کشی از طریق ارسال پیامک به برندگان و همچنین دسترسی شخصی کارکنان در سامانه جامع رفاهی اطلاع رسانی شده است.

سامانه از 15 روز قبل از تاریخ شروع سهمیه برای برندگان قرعه‌کشی فعّال خواهد‌‌ شد و در صورت عدم ثبت‌نام قطعی تا 5 روز قبل از زمان سفر،  برای آن فرد بسته می‌شود.
عدم مراجعه برندگان قرعه‌کشی در زمان تعیین‌شده به منزله انصراف تلقی خواهد ‌شد و سهمیه فوق به صورت سهمیه‌های آزاد از طریق کانال‌های ارتباطی اداره رفاه و تعاون کارکنان دانشگاه جهت استفاده سایر همکاران اطلاع‌رسانی خواهد شد.

لینک ورود به سامانه جامع رفاهی

• گروه خبری : اخبار اداره رفاه و تعاون