• تاریخ انتشار : 1404/04/10 - 08:30
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 323
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

نهمین نشست شورای معاونت توسعه و مدیریت برنامه‌ریزی منابع برگزار شد

قدردانی معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران از «تلاش‌های قهرمانانه کادر بهداشت و درمان» و تأکید ویژه بر «آمادگی بحران»

در نشست شورای معاونت توسعه و مدیریت برنامه‌ریزی منابع، دکتر حمید چوبینه، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، ضمن قدردانی از زحمات تیم فعال مدیران معاونت توسعه، کارکنان، اساتید، دانشجویان، پرستاران و دستیاران در مدیریت بحران اخیر، بر ضرورت ‌شناسایی نقاط قوت و تقویت زیرساخت‌های درمانی برای آینده تأکید کرد.

00:00
00:00
دانلود

گالری عکس

به گزارش روابط‌عمومی معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ این نشست دوشنبه 9 تیر 1404 با حضور دکتر حمید چوبینه معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، مدیران و مشاوران ستادی در سالن شورای معاونت تشکیل شد.

«تجدید عهد و وفاداری به اصول انسانی و اخلاقی»
دکتر چوبینه ضمن تسلیت ایام شهادت و عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین، به اهمیت ولی‌نعمت بودن این ایام در تقویت همبستگی و اتحاد اشاره کرد و گفت: این مهم فرصتی برای تجدید عهد و وفاداری به اصول انسانی و اخلاقی است که در کنار یادآوری فداکاری‌ها و درس‌های عاشورا، می‌توانند به ما در راستای خدمت به جامعه و ارتقاء کیفیت درمان کمک کنند.

«تأکید بر ارتقا آمادگی در برابر بحران‌ها»
معاون توسعه دانشگاه، با اشاره به بحران اخیر (آماده‌باش مراکز درمانی تابعه) و با تأکید بر ارتقاء آمادگی در برابر بحران‌ها، یادآور شد: باید نقاط ضعف، قوت موجود و زیرساخت‌ها و پروسه‌های درمانی خود را در جهت بهبود مستمر، شناسایی و تقویت کنیم و راهکار درست و اصولی برای آینده تدوین کنیم چرا که وظیفه ملی ما ارائه خدمات شایسته به هم‌وطنان عزیزمان است.

«قدردان زحمات تک‌تک شما عزیزان هستیم؛ الگویی از عشق و خدمت»
وی با اشاره به اینکه به‌عنوان معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر خود واجب می‌دانم تا از زحمات و تلاش‌های جانانه و قهرمانانه کادر بهداشت و درمان بیمارستان‌های تابعه در دوران اخیر حملات رژیم صهیونیستی قدردانی کنم؛ قدردان زحمات تک‌تک شما عزیزان هستیم؛ در شرایط طاقت‌فرسای آماده‌باش ناشی از حملات رژیم صهیونیستی، شما عزیزان با فداکاری، دلسوزی و همت بلند خود، جانبازان و آسیب‌دیدگان را با تمام وجود یاری کرده و به وظیفه انسانی و حرفه‌ای خود به بهترین نحو عمل کردید. همت و حرفه‌ای‌گری شما در این روزهای دشوار، الگویی از عشق و خدمت به هم‌وطنان است.

«تبریک به اتّحاد فوق‌العادهٔ ملّت ایران»
دکتر چوبینه با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری که فرمودند؛ «تبریک به اتّحاد فوق‌العادهٔ ملّت ایران که یکپارچه، یک‌صدا، شانه‌به‌شانه، در کنار هم بدون هیچ‌گونه تفاوتی در خواسته‌ها و در مقاصدی که ابراز می‌کنند، ایستادند و از نیروهای مسلّح حمایت کردند، ملّت ایران بزرگواری، شخصیّت برجسته و ممتاز خودش را نشان داد»؛ تصریح کرد: این مهم نشان‌دهنده‌ای از «همدلی و همبستگی» و «تعهد و همدردی» در شرایط دشوار است؛ باید از تجارب موفق درس بگیریم؛ دست تک‌تک همه عزیزانی که در این مدت قهرمانانه در حوزه بهداشت و درمان ایستادند را به گرمی می‌فشارم و می‌بوسم. امیدوارم به‌زودی شاهد آرامش و صلح پایدار باشیم.

«تقدیر از تلاش‌های بی‌دریغ کادر بهداشت و درمان»
وی ادامه داد: «در این شرایط بحرانی و سخت، همکارانی شریفی داریم که بادل و جان در راه ارائه خدمت از هیچ تلاشی دریغ نکردند. آنها جانانه به بیماران و آسیب‌دیدگان حملات کمک کردند و بدون هیچ چشم داشتی ایثارگری کرده و به جامعه بشری خدمت کردند.»
وی افزود: «به‌منظور حفظ انگیزه نیروهای حاضر در بحران، پاداشی برای این عزیزان پرداخت خواهیم کرد. البته مطمئن هستیم که اجر معنوی این کار بزرگ را خداوند متعال چندین برابر جبران خواهد کرد.»

«تأکید ویژه‌ بر ضرورت ثبت علمی تجربیات حاصله از مواجهه با بحران‌ها»
دکتر چوبینه خاطرنشان کرد: «ثبت تجربیات و آموزه‌های به‌دست‌آمده از بحران، نه‌تنها به ما کمک می‌کند تا نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنیم، بلکه می‌تواند به‌عنوان منبعی ارزشمند برای نسل‌های بعدی و سایر تیم‌های درمانی نیز مورداستفاده قرار گیرد.»
معاون توسعه دانشگاه بر این نکته تأکید کردند که با مستندسازی فرایندها، چالش‌ها و راهکارهای اجرایی، می‌توانیم زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی را برای مواجهه با بحران‌های آینده بهبود بخشیم و از این تجربیات برای ارتقاء کیفیت خدمات بهداشتی بهره‌برداری کنیم، این نگاه علمی به بحران‌ها و تجربیات حاصل از آن، می‌تواند راهگشای بهبودهای اساسی در نظام سلامت کشور باشد.

بیان نظرات ارزشمند و سازنده مدیران؛
ذخیره استراتژیک برای روزهای بحرانی، تأمین سوخت مراکز درمانی، حفاظت از منابع، تأمین نیروی انسانی برای داروخانه‌ها، تأمین نیروی انسانی پرستار، تأمین فضای امن در مراکز درمانی برای بحران‌ها، پاسخ به‌موقع استعلام نامه‌های حقوقی، تقویت زیرساخت قوی برای مقابله با حملات سایبری، تهیه و تدوین دوره‌های آموزشی حضوری و مولتی‌مدیا (تاب‌آوری در بحران‌ها) با حضور افراد صاحب‌نظر، آسیب‌شناسی اقدامات نظام سلامت در شرایط بحران، مدیریت هزینه و منابع، شناسایی پناهگاه‌های امن در مواقع بحران، پیاده‌سازی تجارب موفق در دوران بحران‌ها، تشکیل تیم‌های واکنش سریع در مواقع بحران، شناسایی و تهیه بانک اطلاعاتی نیروهای کارآمد، توانمند و داوطلب در بحران‌ها، مستندسازی، تجهیز اتوبوس آمبولانس، اسکان در شرایط بحران برای پرسنل درمانی، تهیه چک‌لیست در شرایط بحران، شناسایی و معرفی بیمارستان‌های معین در شرایط بحران، برگزاری جلسات منظم کمیته بحران، بازگشت سریع به قبل از بحران و...

در پایان باتوجه‌به بیان نظرات مدیران، دکتر چوبینه بر اهمیت این نظرات تأکید کرد و گفت: «تجربیات و دیدگاه‌های مختلف آن‌ها می‌تواند به شناسایی چالش‌ها و راه‌حل‌های مناسب کمک کند. این همکاری و هم‌فکری میان مدیران، یکی از کلیدهای موفقیت در مواجهه با بحران‌ها و بهبود کارایی نظام سلامت است.»

  • کد خبر : 300239
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu